Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány tali után lehet már csókkal bepróbálkozni egy lánnynál akinél hosszut akarok? 4-5 randi? Vagy 10 fölött? (konkrétum)
Figyelt kérdés
Eddig csak gyors randik voltak az életembe nemfoglalkoztam romantikával,de nemis voltak hosszu kapcsoaltaim,miután rájőttem h a gyorsaság miatt rövidek,ezért lennék erre kiváncsi mert ebbe a témában teljesen tapasztalatlan vagyok és szeretnék sok idő után megállni valahol egyidőre2009. júl. 9. 16:59
1/12 A kérdező kommentje:
sry: 18/F
2009. júl. 9. 17:01
2/12 anonim válasza:
Elvileg az elsö randi után bucsuzásképp már megcsokolhattad volna de ha várni akarsz, akkor 5. randi után kisérd haza és csok sok sikert:P
3/12 A kérdező kommentje:
hát az ien első randi és megvan azok sose végződtek vmi hosszu kapcsolattal...2-3hónaposak voltak
2009. júl. 9. 17:06
4/12 anonim válasza:
Ez a dolog csak tőletek függ...szerintem érezni fogod, hogy mikor jött el az alkalmas pillanat. Ez akár megtörténhet az elő randi végen is...legkésöbb a 3.-4. randin de nyugodtan próbálkozz ha tetszesz neki akkor biztos hogy ő is akarja. :)
5/12 anonim válasza:
szerintem is simán megpróbálhatod az elsőn, nem ettől függ szerintem hogy milyen hosszú lesz a kapcsolat. ha úgy látod a randin, hogy egy hullámhosszon vagytok, meg a lányon is látszik h nagyon jól érzi magát veled, esetleg olyan jelzéseket is küld feléd, akkor simán az elsőn is. inkább ezek azok amiktől függ, nem az h hányadik randi.
6/12 A kérdező kommentje:
de mien jelzések,én ezekhez analfabéta vagyok sose foglalkoztam ezekkel általába csak igy bumm neki és kész megisvolt,uttánna eggyüttvoltunk,de mostmeg hogy kéne a másikkal is foglalkozni igyhosszabban meg ismerni... nemismerem ezeket a jelzéseket egyáltalán nemvágom:S :S sose volt jelentős eddig...
2009. júl. 9. 17:28
7/12 anonim válasza:
nem ettől függ egy kapcsolat hossza! én már 1 hónapja randizgattam egy sráccal, mire eljutottunk a csókig és 2 hét múlva szétmentünkXD ennyit erről....17/L
8/12 anonim válasza:
Hát... ez mongyuk elég egyénfüggő sztem. mer miis 2. randin smároltunk a barátommal, ésmár féléve eggyütt vagyunk. szóval az sztem h mennyi ideig vagytok eggyütt nem az első smártól függ.(: deha kicsit várnál,akk meg 3. vagy 4. randin már simán lehet...(:
9/12 anonim válasza:
szerintem semmiképpen ne az első randin.. ott maximum egy puszi búcsúzáskor..
bepróbálkozhatsz azzal hogy közel hajolsz hozzá kicsit és meglátod..ha elrántja fejét akkor még várj.. ha nem rántja el a fejét hanem néz rád a boci szemeivel (:D) akkor hajolj közelebb és lassan-lassan odaérsz és happy end :)
vannak olyan lányok akik szeretik azokat a srácokat akik kicsit nyomulnak,de van akik nem, tartsd tiszteletben :)
sok sikert
10/12 anonim válasza:
Nem az számít, hogy hányadik randi után csokolod meg, hanem az, hogy hogy álsz a kapcsolatot miután már megcsokoltad.. mert ha megcsokolod az egyenlő azzal, hogy jártok. Am. én mindig msn-en letisztázom a dolgot és a legelső ranin megcsokolom, de nem a végén, hanem az elején.. és ez nagyon jó, mert nem fogsz feszülni a későbbiekben:P hajrá:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!