Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha lánnyal akkor igen. Nekem annó hatalmas vitáim voltak otthon, amikor nagyon alakult 1 lánnyal, de nem engedtek el... Szerintem ezt jobb megelőzni:) Plusz biztonságban lesz, nem discoba megy, meg házibuliba..:)
18/f
Ez sokmindentől függ! Hová mikor kivel miért? Este 7 kor már otthon a helye. Egyedül nem császkálhat el sehová! Utazni kilóméterekre ismeretlen emberekkel/hez, felejtős!
Idősebb huszonéves vagy idősebb fiúval nem engedném, mivel nevelt lány és van egyfajta féltékenység is bennem, bár kétségtelen hogy egy korabeli drogot cigit alkoholt próbálgató nagyképű suttyó, sokkal több potenciális sérülést okozhat neki lelkileg ami tönkre teheti a felnőtt életét! Szerintem 14 évesen még nem kéne fiúznia! Esetleg 16-18 évesen. Bár őszintén szerintem minden szülő azt akarja hogy az ő kislányát senki ne döntse hanyatt, annak ellenére hogy a másik helyében ő sem hagyná ki.
Amúgy ez gyerekfüggő is. Egy eszetlen naív, és sokszor hülye, gyenge fizikumú hirtelen természetű és főképp befolyásolható gyereket sokkal jobban kell félteni mint egy talpraesett és jólnevelt gyereket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!