Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szülők ti elengednétek a 14...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szülők ti elengednétek a 14 éves fiatokat randizni?

Figyelt kérdés

2012. júl. 1. 23:40
 1/9 anonim ***** válasza:
NEM
2012. júl. 1. 23:41
 2/9 anonim ***** válasza:
Fiúval vagy lánnyal?
2012. júl. 1. 23:42
 3/9 anonim ***** válasza:
TE BUTA VAGY? MIT SZÓLSZ BELE FIAD ÉLETÉBE? HAGYD ŐT RANDIZNI MERT AZ ÉN ANYÁM IS MEGSZÍVTA HOGY ŐT SE ENGEDTÉK KISEBB KORÁBA
2012. júl. 1. 23:43
 4/9 anonim ***** válasza:

Ha lánnyal akkor igen. Nekem annó hatalmas vitáim voltak otthon, amikor nagyon alakult 1 lánnyal, de nem engedtek el... Szerintem ezt jobb megelőzni:) Plusz biztonságban lesz, nem discoba megy, meg házibuliba..:)

18/f

2012. júl. 1. 23:43
 5/9 anonim ***** válasza:
igen, mert ez az ő élete
2012. júl. 1. 23:45
 6/9 anonim ***** válasza:
Attól függ kivel randizik...egy fiút mondjuk igen, de ha egy lányt csak saját korabelivel..
2012. júl. 1. 23:52
 7/9 anonim ***** válasza:
Könyörgöm... Már nem óvodâs a gyereked! Mi rossz történhet vele ha elvisz egy lány pl fagyizni? Nem hinném hogy megdugja. Esetleg ad egy ppuszit neki... Hűha..
2012. júl. 1. 23:58
 8/9 anonim ***** válasza:

Ez sokmindentől függ! Hová mikor kivel miért? Este 7 kor már otthon a helye. Egyedül nem császkálhat el sehová! Utazni kilóméterekre ismeretlen emberekkel/hez, felejtős!

Idősebb huszonéves vagy idősebb fiúval nem engedném, mivel nevelt lány és van egyfajta féltékenység is bennem, bár kétségtelen hogy egy korabeli drogot cigit alkoholt próbálgató nagyképű suttyó, sokkal több potenciális sérülést okozhat neki lelkileg ami tönkre teheti a felnőtt életét! Szerintem 14 évesen még nem kéne fiúznia! Esetleg 16-18 évesen. Bár őszintén szerintem minden szülő azt akarja hogy az ő kislányát senki ne döntse hanyatt, annak ellenére hogy a másik helyében ő sem hagyná ki.

Amúgy ez gyerekfüggő is. Egy eszetlen naív, és sokszor hülye, gyenge fizikumú hirtelen természetű és főképp befolyásolható gyereket sokkal jobban kell félteni mint egy talpraesett és jólnevelt gyereket!

2012. júl. 2. 00:27
 9/9 anonim ***** válasza:
Mellesleg hozzátenném hogy a mai korosztályban a normális és nem idióta nemtörődöm gyerekek aránya minimális, illetve azok nem igazán hívják randira a lányokat! Sajnos három város három iskolájából is csak rossz tapasztalatok voltak!
2012. júl. 2. 00:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!