Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Társkeresőn tényleg minden...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társkeresőn tényleg minden fiú vagy ronda és/vagy elég bátortalan "jó kisfiú", akik élőben teljesen másak, mint neten? (Aki jobban néz ki, az meg csak egyéb dolgot akar. )

Figyelt kérdés
Észrevettem, hogy a legtöbb ilyen, amit írtam. Találnak maguknak párt ezek? Lehet, hogy kedvesek, meg normálisak, de nem talpraesettek, csendesek, de nem annak tűnnek chateléskor. Nagyobb a szájuk neten, mint élőben. Lehet találni normálisat is, aki nem a "visszahúzódó" típusba tartozik és nem a ronda kategóriába tartozik?
2012. jún. 30. 21:09
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Az utolsó hozzászólónak. Hány éves vagy?
2012. júl. 1. 13:18
 22/24 anonim ***** válasza:

Én pont azért nem használok társkeresőt, mert igen, kicsi visszahúzódó vagyok.

De nem feltétlen bátortalan. Legtöbb csaj ha képet kap rólam ez az első benyomása hogy:

"jónak jó, de ez itt mégiscsak jobb mellette".

Elméletileg erre lenne a bemutatkozó szöveg, hogy értelmes életstílust olvassunk, de erre senki nem kiváncsi, csak a képekre.

Én nem vagyok ronda, de egy sábos srác sem.

Szerintem ha valaki "nemtudja magát elképzelni külsőleg valakivel" állítást komolyan gondolja nagyon téved.

Mi van ha megismeri és annyira jól kijönnek hogy aztán több lesz a dologból? Jah hát igen, de hogy ismeri meg, sehogy, mert első benyomásra nem jó...

Nem sértésnek szánom, de pont ilyen nők miatt nem használom ezeket a rendszereket, mint amilyen a kérdező.

2012. júl. 1. 13:26
 23/24 anonim ***** válasza:

Azt hiszem, igaz lehet az a mondás, hogy "a külső megfog, a belső megtart".

Hozzá kell tenni, hogy ha egy lány kiválasztja azt a fiút a levélküldők képei alapján, aki a legjobban tetszik neki, tehát pusztán csak a kinézetre megy, akkor lehet, hogy ő is rosszul fog járni, mert ha mondjuk elkezdenek levelezni, vagy akár eljutnak a találkozásig, akkor lehet, hogy csalódni fog benne a belső tulajdonságai miatt. De hát ez benne van ebben az egész dologban.

Emiatt aztán, ha ez így megy tovább, akkor egy idő után az illető lány kénytelen lesz lejjebb adni az igényeiből, és jobban átnézni, elolvasni azoknak a fiúknak a leveleit, adatlapjait is, akik nem fogják meg rögtön elsőre, kinézetre a kép alapján. Ezért írtam azt az előző, hosszú hozzászólásomban, hogy esélyt adhatnának az ilyen fiúknak is.

2012. júl. 2. 01:26
 24/24 Diavolino44 ***** válasza:

Elozo:

Lejjebb adnak az igenyeikbol, csak 30 folott amikor mar igencsak bekattan az, hogy kellene mar a gyerek. Ha nem kattan be akkor szingli forever. Egy 35 eves pasi siman kezdhet egy 22-23 evessel. De egy 30as no, mar nem talal maganak 30as pasit, csak a legritkabb esetben.

2012. júl. 2. 10:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!