Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az gáz, ha egyetlen elvárásom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az gáz, ha egyetlen elvárásom van egy lánytól, hogy külsőre ne legyen túlsúlyos, tényleg olyan nagy elvárás ez?

Figyelt kérdés

2012. jún. 29. 21:36
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Hat nem epp.. Aki ad magara az nem hanyagolja magat ugy el.. hogy elhizzon
2012. jún. 29. 22:13
 12/18 A kérdező kommentje:
Sejtettem, hogy sokan fognak támadni, megértem. Manapság a lányoknak lett csak joga válogatni, a fiúknak meg le kéne nyelni, hogy olyan igénytelen, kövér lányt kap, amilyet csak tud kapni, még ha nem is tud vonzódni hozzá. A nőknek nagyobb jogai vannak a párválasztásban manapság én úgy látom. A legtöbb fiú örülhet, ha van egyáltalán lány, aki elfogadja.
2012. jún. 29. 22:14
 13/18 anonim ***** válasza:
nem tudom azt honnan veszed, hogy egy vékony lányra többet kéne költeni meg megcsalna. amúgy meg vékony lányok közt is találhatsz rútat aki nem kell senkinek, ha ennyire parázol hogy lenyúlják mellőled...
2012. jún. 29. 22:45
 14/18 anonim ***** válasza:

Hát ez eléggé furcsa... mintha az összes lány a világon két csoport egyikébe tartozna: szép és vékony, vagy ronda és kövér. Te még sose láttál ronda vékonyakat?? xDDD

És amúgyis, vannak félkövér lányok is (sőt félkövér dőltek is) - honnantól lesz vki kövér??

Már eleve a kérdés is lol... külsőre ne legyen túlsúlyos. Belsőre lehet??

Na jó bocs xD

2012. jún. 29. 23:34
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Egyetlen elvárásod, hogy ne legyen túlsúlyos. Az igénytelenséget és a túlsúlyt egynek vetted az egyik hozzászólásodban. Tehát, számodra nem akadály, ha a lány:

-anorexiás/bulémiás csontkollekció

-kopasz

-nem mosakszik

-nem borotválkozik

-kőbuta

-képtelen benedvesedni

-a hüvelyizmai sosem ernyednek el

-nem törli a seggét nagydolog után

-folyamatosan káromkodik

-fél kiló smink a reggelije

-úton-útfélen megcsal

-röfögve nevet

és még sorolhatnám.

21F

2012. jún. 30. 01:15
 16/18 anonim ***** válasza:
Neked a legjobb hallod, ha csak ennyi az elvárásod akkor semmi gondod nem lehet.
2012. jún. 30. 02:50
 17/18 anonim ***** válasza:

Megértem, ha nem akarsz túlsúlyos nőt, de amiket írsz az nagyon beteg gondolkodásra vall...

Én túlsúlyos vagyok, 6 éve boldog párkapcsolatban és még így is tapadnak rám a hapsik...

2012. jún. 30. 12:46
 18/18 A kérdező kommentje:

ma 12:46

Érdekes. Én csak a saját tapasztalaim alapján tudok véleményt alkotni. Rám valamiért ezek a túlsúlyos, csúnya lányok tapadnak, szóval ezért gondolom, hogy azért, mert senkinek sem kellenek és örülnek, ha már van valakijük, mert én egy ronda, vézna vagyok, szóval bennem semmi szép nincs, nem csoda, ha barátnőm sem volt még.

2012. jún. 30. 13:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!