Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van az, hogy a ronda...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a ronda lányok szemében én helyes fiú vagyok, de a nekem tetsző lányok meg nem tartanak helyesnek? Hol találhatnék olyan szép lányt, akinek én is helyes fiú vagyok a szemében, ahogy a ronda lányoknál?

Figyelt kérdés

2012. jún. 28. 10:47
1 2 3
 11/22 anonim válasza:
egyetértek veled "névnamenick".. mutass képet és mi eldöntjük :P
2012. jún. 28. 16:02
 12/22 anonim ***** válasza:
Ez egy nagyon jó ötlet!
2012. jún. 28. 17:57
 13/22 anonim ***** válasza:
Szerintem is. :D Nem lehetsz olyan randa :*
2012. jún. 28. 18:09
 14/22 anonim ***** válasza:
na erre én is kíváncsi vagyok:DD
2012. jún. 28. 18:24
 15/22 A kérdező kommentje:
Minek kép, úgysem lesz belőle semmi hasznom, csak azt kapom egyik felétől, hogy ronda vagyok a másiktól meg, hogy helyes. Már volt ilyen. -.-
2012. jún. 28. 19:01
 16/22 anonim ***** válasza:
Nem lesz ilyen :) mutass képet
2012. jún. 28. 19:14
 17/22 anonim válasza:
mutii pls :))
2012. jún. 28. 21:25
 18/22 anonim ***** válasza:
Nem fog mutatni... lemerem fogadni vörös kefehajú vizenyős tekintetű vagy.. :D
2012. jún. 28. 23:25
 19/22 anonim ***** válasza:
:) kerlek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2012. jún. 29. 08:41
 20/22 anonim ***** válasza:
91%
de egy genya állatfaj vagytok! gondolom a beszólásaitok jót tettek a kérdező önbizalmának. ti nem voltatok olyan korban amikor ilyen kérdések érdekeltek???? A kérdezőnek meg üzenem, hogy sok lány inkább a kisugárzásra bukik, és ha nem is vagy egy Brad Pitttt, attól még lehetsz vonzó! Ezt sosem lehet tudni. Ja, és nekem se a Brad pittek jönnek be, a szépség nem jelent semmit. Sok sikert az igazi pár megtalálásához!!! 33L (egy jó csaj :P)
2012. jún. 29. 08:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!