Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Helyes fiúk, igaz hogy időnként nektek is gondot okoz megközelíteni a nektek tetsző lányt? Szoktatok ti is félénkek lenni?
én csak azért is a szemét nézem:))))))))))
23/ff
Fura kérdés. Illetve fura gondolataim vannak ezzel kapcsolatban.
VIlág életemben azt hittem, hogy szarul nézek ki. Aztán volt egy korszakom (mániás depressziós voltam), amikor rendre eljártam csajozni, és csupa olyan csajjal próbálkoztam, akik full AA kategóriásak. És soha nem is utasított el senki.
Most meg már semmi bajom, nincs is különösebben rossz kedvem, nem is vagyok "felpörögve", de ma megintcsak félek odamenni egy-egy nekem tetsző lányhoz. Az esetelk többségében nem is teszem.
Mindegy. A lényeg, hogy ő lehet, hogy abszolút nem tudja magáról, hogy jól néz ki. De az is lehet, hogy ezt tudja, csak éppenséggel valami mást szégyell magában. Simán elképzelhető tehát, hogy egyszerűen félénk.
Persze hogy vannak nehéz felállások!
Ha szemlesütve, pironkodva mosolyog, akkor tetszel neki!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!