Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Helyes fiúk, igaz hogy időnkén...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Helyes fiúk, igaz hogy időnként nektek is gondot okoz megközelíteni a nektek tetsző lányt? Szoktatok ti is félénkek lenni?

Figyelt kérdés
Szitu: Mr. Tökéletes munkatárs, lesütött szemek, zavart mosoly, pirulás...vajon ez az érdeklődés jele, vagy kínlódásé egy kilátástalan munkakapcsolatban?
2010. febr. 9. 22:51
 1/10 anonim ***** válasza:

én csak azért is a szemét nézem:))))))))))

23/ff

2010. febr. 9. 22:52
 2/10 A kérdező kommentje:
24/N - szóval azt mondod, addig nézzek a szemébe, amíg szegény ki nem menekül az irodámból?:-)
2010. febr. 9. 22:54
 3/10 anonim ***** válasza:
én pontosan ilyen vagyok 19/F, ő tetszik neked egyébként? ha igen, akkor próbálj valami jelet adni neki. Vagy csak kapd le :D aztán kiderül mit akar...
2010. febr. 9. 23:06
 4/10 anonim ***** válasza:
Lehet úgy gondolja hogy nem tökéletes, és ezért viselkedik úgy , mint egy kis nyomi.
2010. febr. 9. 23:13
 5/10 anonim ***** válasza:
gondolj bele, a helyes fiúknak nehéz,akkor a ronda fiúknak mennyire lehet nehéz!?!
2010. febr. 9. 23:17
 6/10 Thurston ***** válasza:

Fura kérdés. Illetve fura gondolataim vannak ezzel kapcsolatban.

VIlág életemben azt hittem, hogy szarul nézek ki. Aztán volt egy korszakom (mániás depressziós voltam), amikor rendre eljártam csajozni, és csupa olyan csajjal próbálkoztam, akik full AA kategóriásak. És soha nem is utasított el senki.

Most meg már semmi bajom, nincs is különösebben rossz kedvem, nem is vagyok "felpörögve", de ma megintcsak félek odamenni egy-egy nekem tetsző lányhoz. Az esetelk többségében nem is teszem.

Mindegy. A lényeg, hogy ő lehet, hogy abszolút nem tudja magáról, hogy jól néz ki. De az is lehet, hogy ezt tudja, csak éppenséggel valami mást szégyell magában. Simán elképzelhető tehát, hogy egyszerűen félénk.

2010. febr. 9. 23:21
 7/10 anonim ***** válasza:

Persze hogy vannak nehéz felállások!

Ha szemlesütve, pironkodva mosolyog, akkor tetszel neki!!!

2010. febr. 10. 00:50
 8/10 anonim ***** válasza:
hello.az első vok.ha félénk a csávó és bejönne nekem,csak szóba elegyednék vele.én nem tudom de amilyen sztorikat itt olvasok,rengeteg ember problémamegoldó képessége nem túl nagy.ja és még valami:ha félsz attól h zavarba jön,akkor nem is lessz a tiéd.ha meg zavarba is jön akkor az sokat elárul a személyiségéről.ilyenkor én el szoktam gondolkodni ha csajozok,h ez kell nekem??
2010. febr. 10. 01:05
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszi a kommenteket, most épp együtt dolgozunk egy cikken...:-) mit gondoltok, ez a legmegfelelőbb alkalom?:-)
2010. febr. 10. 10:24
 10/10 anonim ***** válasza:
akkor kenjed lelkem:)
2010. febr. 10. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!