Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha viszonylag gyakran előfordul, hogy egy-két ismeretlen lány rendszeresen szemez velem buszon, akkor lehet, hogy helyes srác vagyok és nem is ronda?
Mert szerinted a ronda embereket nem bámulják meg?
Szerintem kezdj el aggódni...
Hát a kezdö löket már megvan
2.lépés:cserkészd be az áldozatot!
Épp ez az, hogy nem vagyok benne biztos, hogy miért szemeztek velem, azt tudom csak, hogy a többi lány le sem sz@rt. De az ilyen feltűnő jelenségeket észreveszem mindig.
Csak az más kérdés, hogy vajon mi célból csinálják a lányok?
tegyél fel képet és mutasd, majd itt megmondják...
Hát így szöveg alapján nem sokat tudok mondani.
Ez a kérdés olyan mintha azt kérdeznéd tölünk hogy:szép vagyok-e?
nemlátunk a betükön keresztül téged
Hangulatfüggő, hogy helyesnek találnak-e.
Ha búvalbaszott vagy, akkor nem fognak annak találni. Ha viszont jókedved van, nem aggódsz semmin, csak jól érzed magad a bőrödben, akkor máris sokkal esélyesebb, hogy megnéznek maguknak.
ma 18:10
A legutóbbi esetnél nem ülhettek mögöttem, mert így menetiránnyal háttal ültem egy négyes ülésen, szóval szembe ültünk egymással csak ő a bal oldalon én a jobbon. Feltűnő volt, hogy folyton felém néz és más pasi nem volt azon az oldalon. Főleg, azért is, mert a szemembe nézett, nem másra, az ilyet hogy lehetne félrenézni? Bár napszemüveg volt rajtam.
Valószínűleg gyíkemberekről van szó, és csak el akarnak csábítani, hogy az éléskamrájukban tároljanak az idő alatt, míg sárkány-medve-disznó-emberek megszállják a földet. Megfelelő tápértékkel rendelkezhetsz valószínűleg, ezért is ekkora az érdeklődés. Mielött feldarabolnak és lefagyasztanak, 36 órán keresztül folyamatosan a szexuális vágyaidat fogják kielégíteni, hogy valamilyen szinten tisztességes üzlet kötődjék.
Én általában csak elhajtom őket, vagy kuncsaftokat szerzek a számukra. Ha nem láttál volna még sárkány-medve-disznó-embert, elmondanám, hogy félig sárkán,y félig medve, félig disznó, és félig ember. Ez ügyebár 4 fél, azaz 2 élőlény is kijönne belőle, de ne köss bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!