Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek a helyemben?
Van egy lány a facebookon, akibe szerelmes vagyok. Bejelöltem ismerősnek (elég közeli ismerős), de ő nem jelölt vissza. Megböktem, hogy felhívjam rá a figyelmem, hogy jelöljön be, vagy, hogy a tudtára adjam, hogy tetszik nekem. De semmi.
Viszont úgy érzem, hogy valaki más is udvarol neki. Aki be van a lánynak jelölve ismerősként.
Egyébként célozgatok, hogy szeretem, de, hogy nincs bejelölve ismerősként, így nehéz. Mert, ha be lenne jelölve, akkor csak neki küldeném.
Úgy akarom, hogy a lánynak üzenetben (facebokon) küldök egy szerelmes zenét (klipet).
Hát ez elég sz*r ötlet,lány vagyok én is és szánalmasnak tartanőám ezt. :)Jelöld be és kezdj el vele bezélgetni
Ez az, hogy hiába jelölöm be, nem jelöl vissza.
Ha olyan nagyon közeli ismerős, akkor miért csak most jelölted be? Hány évesek vagytok?
Volt már többször is, mert van 3 profilom is. Elég idősek.
Huszonéves. Csak azért, mert már elég sokszor "befürödtem".
Az ilyen szerelmeslevél meg hasonlók ma már nem divat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!