Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy csináljam? 15/L
persze hogy lenne esélyed...:)))
én 21 vagyok ,és msot egy 14 éves csajjszikára hajtottam...:PP hasonlo érdeklődést mutatott irántam ő is :DDD
am honnan tudod ,hogy a srácnak nincs bnője, meg semmi?
gáz?!!
hát egyszerűen ha kívánja a kukit, akkor mirét ne adjam emg neki?! :PPPP
de érdekesek vagytok ti így msot gáz, hogy 15, meg 25
de ha 20 leene a csaj, és 30 a pasi, akkor azmár mindjárt elfogadottt...:///
De gáz itt ez a 24 vagy hány éves csőcselék. Az ilyenek teszik tönkre a társadalmat, mert félrebasznak kiskorúakkal, legalább a rendőrség venne észre, és baszna meg emiatt.
Kapnál egy életfogytiglant, én olyan pezsgőt bontanák hallod. Lenne esélyem minden hozzád hasonlót feldobnák, csak bizonyíték hiányában nem lehet.
"Szerelem volt első látásra."
bahahahaha de gyerek vagy még!
"Normális hogy a vele egykorú férfiak vonzanak?"
akadj le a sok sz*rról amit tv-ben látsz meg itt-ott....15 vagy a fenébe is hogy lenne normális egy 25 éves emberrel?...
74 es:
rajta batya, állok elébe...csak semmid sincs ez a gáz..
és nem si büntetednő, mert 14 év felet, ha ő is beleegyezik, tehát nem erőszak történeik, senki semmit nem tehet. üdv ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!