Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan csináljam? (lent)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan csináljam? (lent)

Figyelt kérdés

Van egy lány aki nekem nagyon tetszik. Egy iskolába jártunk.

Még nem beszéltünk egyszer se, de egyfolytába rá gondolok.

Azt hittem ha vége lesz a sulinak és nem látom akkor majd elmúlik ez a dolog, de nem így lett. Fel szeretném venni vele a kapcsolatot csak, hogy? Volt már olyan hogy az egyik osztálytársam vél. elmondta a legjobb barátnőjének,hogy mennyire tetszik nekem és akkor elmnet megkérdezni a lánytól hogy eljönne-e velem valahova és állitólag azt mondta hogy igen. 2 lehetőségem van felvenni vele a kapcsolatot vagy a barátnőjén keresztül akit szintén nem nagyon ismerek. Vagy még az a lehetőségem van, hogy megvárom egy busszmegálloban, mert ahol a haverom lakik ott lakik a lány is és szokta látni a buszon és mivel ez távolsági busz ritkán jár. Mindettőben van valami ami megfogott. Az elsőben könyebb lenne, de zavar hogy nem személyesen van. A második is tetszik mert ott meg élőben tudnák vele beszélni csak ott meg ha egy nap nem megy sehova várhatnák a busszmegálloba :S. Nem tudom miért nem mentem oda hozzá még suli időszakban. Mikor ugy volt hogy odamegyek mindig leblokkoltam már csak attól ha melette kellet lennem. Pedig már több lányhoz mentem oda meg minden. Szerintetek hogy csináljam ? :S 14/F

2012. jún. 21. 13:15
 1/4 wml90 ***** válasza:
ha minden áron ő kell neked, akkor azt ajánlom, h facebookon beszéljetek meg találkozót. és SEMMI képpen ne a bnőjén keresztül, mert lehet h csak kib@szna veled.
2012. jún. 21. 14:57
 2/4 A kérdező kommentje:
szívesen elhivnám csak nincsen semmi ilyen oldala mint pl facebokk meg iwiw. Nem tudom miért ,de osztálytársam is modta aki ismeri
2012. jún. 21. 15:09
 3/4 wml90 ***** válasza:
milyen ember az, aki nincs fent semmi közösségi oldalon? úgy látszik mégis csak szükség lesz a bnőjének a közvetítésére. szal azon keresztül kell megbeszélnetek találkozót.. :S szívás...
2012. jún. 21. 15:35
 4/4 A kérdező kommentje:
Lehet :S am nem tudom mért baj ha nincs fent :D
2012. jún. 21. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!