Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan csináljam?
Figyelt kérdés
Tulajdonképpen elég kezdő vagyok a randizás terén, még nem volt soha barátnőm, és nem nagyon tudom h pontosan hogyan is kéne csinálnom...Pl meglátok az utcán egy jó csajt, odamegyek hozzá, leszólítom...oké de hogy?? mit mondjak neki? és utána? Hogy vegyem rá, hogy eljöjjön velem randira, vagy csak simán ne küldjön el az elején melegebb éghajlatra?2012. ápr. 27. 21:47
1/6 A kérdező kommentje:
ja azt lehagytam h 16F
2012. ápr. 27. 21:49
2/6 asdface válasza:
Ne akard, hogy elindítsunk valamerre konkrét szöveggel, mert ezzel elindulhatsz, de utánna meg lefősz, hogy mi is jön?
Legyél egyedi. Az a lényeg, hogy gyakorlat teszi a mestert.
Eleinte ciki lesz neked is. Sok gyakorlás után te leszel a leglazább gyerek a városban. :)
3/6 anonim válasza:
Tudom, hogy példának szántad az utcád, de akkor is leírom, ne konkrétan az utcán szólíts le másokat. :) A lényeg, hogy ne nyomulj, ha azt mondja a csaj, hogy most nem jó, nem ér rá, akkor hagyd, ne fűzd tovább.
4/6 A kérdező kommentje:
azt mondod az utca nem jó, evvel egyet értek én is de akkor hol lehet, a lányok ritkán ülnek be egyedül egy kávézóba vagy valahova...
2012. ápr. 27. 23:35
5/6 anonim válasza:
Hát, azért vannak egy páran, akik beülnek egyedül valahova, de, miért lenne baj, hogy nincs egyedül? Mert úgy kínosabb, ha a barátnői látják a próbálkozásodat? Ezzel inkább lazának tűnsz.
6/6 A kérdező kommentje:
és már első próbálkozásnál próbáljak nézősereg előtt bénázni...ez valahogy eléggé el tudná venni az önbizalmamat...de hát ha nincs más lehetőség..egyébként köszi:D
2012. ápr. 27. 23:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!