Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 17 éves lány vagyok! Össze...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

17 éves lány vagyok! Össze jönnétek velem?

Figyelt kérdés
158 cm magas,60 kiló,barna haj, kék szem, kicsit húsos(nem elhízott)! Szerintetek nem vagyok túl alacsony vagy kövér??? Én nagyon kövérnek látom magam sajna. Azért össze jönnétek egy ilyen lánnyal? Ui.: Bocsi képet nem tudok küldeni de csak próbáljátok elképzelni. Előre is Köszi

#alacsonyság #lány testsúly
2012. jún. 23. 17:08
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:

17:25

Ebben a korban szerintem szukseg van sexualis vonzodasra is.Ismerek 120kg-os nagyon jofej , normalis csajt de nem jonnek ossze vele, annak ellenere,hogy teljesen jol elvagyok vele. Nekem nem ez az idealom.

18/F

2012. jún. 23. 17:29
 12/31 anonim válasza:
Zsákkal oké.
2012. jún. 23. 17:31
 13/31 anonim válasza:

"kicsit húsos(nem elhízott)! Szerintetek nem vagyok túl alacsony vagy kövér??? Én nagyon kövérnek látom magam sajna."

Akkor miért nem próbálsz meg változtatni rajta?

2012. jún. 23. 17:36
 14/31 anonim ***** válasza:
Küldj magadról egy képet privátban és megmondom. 18/F
2012. jún. 23. 17:43
 15/31 Hunter92 ***** válasza:

8:

Felteszem, hogy az utolsó mondatot találtad olyan viccesnek. :D Sajnálom, ha benyomott kamu szövegnek tűnt, ez inkább az én személyes tapasztalatom és véleményem. Volt már olyan barátnőm, aki eszméletlenül jól nézett ki, de volt rajta max + 2-3 kg (ami egyébként nagyon jól állt neki). Egész nap azt hallgattam, hogy ő egy tehén és biztos csak hazudok, hogy jól néz ki. Amikor azt mondtam neki, hogy akkor menj el futni vagy csinálj naponta pár felülést, megkapta, hogy ő utál mozogni. Azóta észvesztve menekülök az ilyen nőktől.

2012. jún. 23. 17:46
 16/31 Hunter92 ***** válasza:

8:

Még annyi, hogy nem tudom hány nővel voltál eddig, de a szex is sokkal jobb egy olyan lánnyal, aki tökéletes elégedett magával és nem amiatt parázik közben, hogy hogyan takarja magát, mert fél, hogy kövérnek/csúnyának gondolod.

2012. jún. 23. 17:48
 17/31 anonim ***** válasza:

Hat igen az utolso mondatom hangzott eleg hulyen.

En 178-180cm korul vagyok 75kg es hat ez reszemrol eleg sovany , nekem nem jon be ha egy lany koverebb nalam(ami nem nehez:p), mert mar akkor en erzem magam rosszul.

Mindenkinek mas az ideal, de mondjuk nem tudom te hogy nezel ki de: Te szereted ha egy lany nagyobb darab ,mint te?:P Nem erezned magad total kellemetlenul?

2012. jún. 23. 18:04
 18/31 Hunter92 ***** válasza:
183 cm, 85 kg, rendszeresen edzek. Nem, nem szeretem, ha egy lány nagyobb darab, mint én és nem is írtam semmi olyasmit, ami erre utalna. Nagyon fontos nekem a külső, de az legalább ennyire fontos, hogy a lány is meg legyen elégedve magával. Ismétlem volt már bombázó barátnőm, aki utálta magát amiatt a plusz 2-3 kg miatt. Még a szex is rossz volt vele. Szóval, ha választanom kell egy bombázó, de önbizalom hiányos csaj és egy átlagosabb, nem modell alkatú lány között, aki meg van magával elégedve és emiatt önfeledten tudja élvezni az életet...hát az utóbbit választom.
2012. jún. 23. 18:11
 19/31 anonim ***** válasza:

A leírás alapján tökéletes :) pont az esetem vagy. De most komolyan ilyen kevés önbizalmad van. Miért? Remélem inkább ismerkedni akarsz... Azt nem venném zokon :D de ez a sok depis ember màr zavaró.

18/f

2012. jún. 23. 18:28
 20/31 anonim ***** válasza:
Ez nem jelentene gondot. (Azért az összejönni szót illene egybeírni.)
2012. jún. 23. 18:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!