Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17 éves lány vagyok! Össze jönnétek velem?
17:25
Ebben a korban szerintem szukseg van sexualis vonzodasra is.Ismerek 120kg-os nagyon jofej , normalis csajt de nem jonnek ossze vele, annak ellenere,hogy teljesen jol elvagyok vele. Nekem nem ez az idealom.
18/F
"kicsit húsos(nem elhízott)! Szerintetek nem vagyok túl alacsony vagy kövér??? Én nagyon kövérnek látom magam sajna."
Akkor miért nem próbálsz meg változtatni rajta?
8:
Felteszem, hogy az utolsó mondatot találtad olyan viccesnek. :D Sajnálom, ha benyomott kamu szövegnek tűnt, ez inkább az én személyes tapasztalatom és véleményem. Volt már olyan barátnőm, aki eszméletlenül jól nézett ki, de volt rajta max + 2-3 kg (ami egyébként nagyon jól állt neki). Egész nap azt hallgattam, hogy ő egy tehén és biztos csak hazudok, hogy jól néz ki. Amikor azt mondtam neki, hogy akkor menj el futni vagy csinálj naponta pár felülést, megkapta, hogy ő utál mozogni. Azóta észvesztve menekülök az ilyen nőktől.
8:
Még annyi, hogy nem tudom hány nővel voltál eddig, de a szex is sokkal jobb egy olyan lánnyal, aki tökéletes elégedett magával és nem amiatt parázik közben, hogy hogyan takarja magát, mert fél, hogy kövérnek/csúnyának gondolod.
Hat igen az utolso mondatom hangzott eleg hulyen.
En 178-180cm korul vagyok 75kg es hat ez reszemrol eleg sovany , nekem nem jon be ha egy lany koverebb nalam(ami nem nehez:p), mert mar akkor en erzem magam rosszul.
Mindenkinek mas az ideal, de mondjuk nem tudom te hogy nezel ki de: Te szereted ha egy lany nagyobb darab ,mint te?:P Nem erezned magad total kellemetlenul?
A leírás alapján tökéletes :) pont az esetem vagy. De most komolyan ilyen kevés önbizalmad van. Miért? Remélem inkább ismerkedni akarsz... Azt nem venném zokon :D de ez a sok depis ember màr zavaró.
18/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!