Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 17 éves lány vagyok! Össze...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

17 éves lány vagyok! Össze jönnétek velem?

Figyelt kérdés
158 cm magas,60 kiló,barna haj, kék szem, kicsit húsos(nem elhízott)! Szerintetek nem vagyok túl alacsony vagy kövér??? Én nagyon kövérnek látom magam sajna. Azért össze jönnétek egy ilyen lánnyal? Ui.: Bocsi képet nem tudok küldeni de csak próbáljátok elképzelni. Előre is Köszi

#alacsonyság #lány testsúly
2012. jún. 23. 17:08
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
hát így kép nélkül nem tudjuk megmondani
2012. jún. 23. 17:15
 2/31 anonim ***** válasza:
Stimmel! :P :)
2012. jún. 23. 17:16
 3/31 anonim ***** válasza:

Tele van a kérdés ellentmondással

kicsit húsos(nem elhízott)

nem vagyok túl alacsony vagy kövér

nagyon kövérnek látom magam

Amúgy,a 60kg az sok az 58hoz,fogynod kéne minimum 5 kilót.

2012. jún. 23. 17:17
 4/31 anonim ***** válasza:
160cm vagyok, és 51 kg. -5kg szerintem is lemehetne
2012. jún. 23. 17:20
 5/31 anonim ***** válasza:

Hat azert ez ennel osszetetebb.

Alkalmi kapcsolatnal(foleg reszegen) barmi megeshet.

De te nem ilyenre gondoltal szerintem. Hosszabb kapcsolatnal azert nem csak a kinezet szamit. (de sokat segit:P)

2012. jún. 23. 17:21
 6/31 anonim ***** válasza:

ha a belső tulajdonságai olyanok akkor igen :)

a belső jobban számít mint a külső

17/f

2012. jún. 23. 17:23
 7/31 Hunter92 ***** válasza:
Egy értelmes férfi nem csak a külső alapján dönti el, hogy összejönne e egy csajjal. Ha nem vagy megelégedve a külsőddel, akkor tegyél ellene. Utálom, ha egy nő a súlya miatt nyivákol egész nap, de egy felülést sem képes megcsinálni. És hidd el, hogy a férfiak többsége így van ezzel. Akkor jó együtt lenni egy lánnyal, ha az meg van magával elégedve. A másik dolog, hogy fejleszd az önbizalmadat, mert nagyon a 0 alatt lehet és ez nagyon nem vonzó. Ne azzal foglalkozz, hogy mások mit gondolhatnak rólad, te legyél magaddal megelégedve. Hidd el, ez olyan kisugárzást ad neked, ami 100-szor vonzóbbá tesz, mint egy bombázó csaj, aki mindig a külseje miatt panaszkodik.
2012. jún. 23. 17:25
 8/31 anonim ***** válasza:

De amugy en nem jonnek ossze veled.

Nekem mar a kicsit husos lanyok sem igazan jonnek be. De persze ez csak az en izlesem. Vannak nalam sokkal "jobb pasik" akik olyan lannyal jarnak akik nekem nem jonnek be:)

18/F

9/31 anonim ***** válasza:
100%

6.választ adó!Ezt a benyomott kamu szöveget XDDD

Még jó hogy a mai világ nem így működik...

10/31 anonim ***** válasza:
mi volt ezen olyan vicces? én is így gondolkodok.
2012. jún. 23. 17:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!