Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Na most akkor mi van? Lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Na most akkor mi van? Lehet ebből valami? (Lent bővebben)

Figyelt kérdés
Szeretek egy csajt már régóta, sokat beszélgetünk MSN-en. Régen volt, hogy órákat beszélgettünk. Én a részeg storykkal mindig megnevettetem, meg mindig humoros vagyok... Szóval elvagyunk meg minden. Anno leírtam neki nyersen hogy szeretem. Konkrétan semmi válasz nem volt, de amikor utána felhívtam h tali vagy valami. azt mondta nem (nemleges választ kaptam erre a szeretlek szóra lényegében). Pár napra/hétre mondta, hogy mégis mit vártam akkor szakítottak és neki nem olyan könnyű kiábrándulni valakiből. 2 hete pl azt írta hogy aranyos vagyok...Hiába próbáltam elhívni akárhova, azt mondta, hogy "nemtudom". ebből lehet még valami? Változhatott a véleménye, az érzelmei?
2009. júl. 7. 03:09
 1/9 A kérdező kommentje:
upsz: 15/F
2009. júl. 7. 03:10
 2/9 anonim ***** válasza:

A csaj nem akar töled semmit csak el sirni a bánatát neked, mert tudja hogy te meghallgatod stb.

De nem akar veled sehová menni stb magyarul szarik ö rád...

2009. júl. 7. 03:38
 3/9 anonim ***** válasza:
Felejtsd el ne hagyd hogy egy bábunak használjon már!
2009. júl. 7. 03:39
 4/9 A kérdező kommentje:
Sosem használt bábunak. Igen, sokszor elmondta mi a baja, stb.
2009. júl. 7. 04:06
 5/9 anonim ***** válasza:

Aham de akkor sem érezhet irántad többet barátságnál ha nem akar veled menni sehová meg ilyenek se randi se semmi magyarul nem szeret felejtsd el!

Vagy könyörögsz neki inkább?

2009. júl. 7. 04:42
 6/9 anonim ***** válasza:
Probáld elfelejteni ha nem sikerül akkor meg probálkozz beszélj vele hogy te mennyire szereted stb és ha akkor se akkor meg hagyd békén és maradj csak a barátja mert ha sokat erölteted inkább megutál mint megszeret ha mindig mellette leszel vigasztalod talán egyszer majd rájön hogy te kellesz neki.Nem biztos hogy most lehet hogy soha de ha nagyon szereted várj rá
2009. júl. 7. 05:01
 7/9 anonim ***** válasza:
Egy lelki szemetesláda vagy mikor fogod már fel?
2009. júl. 7. 10:33
 8/9 A kérdező kommentje:
Ja erre már énis gondoltam xD
2009. júl. 7. 13:07
 9/9 anonim válasza:
Nem ne hagyad sőt most van rá alkalmad hogy tied legyen ha látja rajtad hogy megérted és hogy törődsz vele akkor aranyosnak fog nézni amit le is irtál ,szóval ez meg van de igazán ősem tudja hova tegyne téged ezért mond rá mindig hogy nemtudom mikor elakarod hivní MINDEFÉLE KÉPPEN PROBÁLKOZMÉG DE HA 2héten belül nem angyon mutatmás akkor télleg hadjad
2009. júl. 7. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!