Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 22 éves vagyok és szerelmes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

22 éves vagyok és szerelmes belém egy 14 éves lány. Most mit tegyek?

Figyelt kérdés

2012. jún. 22. 16:00
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mond meg neki, hogy ez nem fog működni. Viszont legyél hozzá kedves :).
2012. jún. 22. 16:02
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Remélem nem azon gondolkodsz, hogy megfekteted, mélyen csalódnék a korombeli férfi nemzedékben! :)

Mondd el neki, hogy aranyos tőle, de még túl fiatal hozzád és ez részedről nem fog működni. Nagyjából ennyi! Kegyetlen, de igaz és ami a legfontosabb, hogy őszinte!

2012. jún. 22. 16:05
 3/10 anonim ***** válasza:
52%

Nézd, én úgy vagyok ezzel, hogyha ő is beleegyezik (márpedig e szerint igen), akkor mért ne? Amúgy is voltam már egy 16 éves lánnyal...

29f

2012. jún. 22. 16:09
 4/10 anonim ***** válasza:
60%
Jaj most már beléd szerelmes egy 14 éves? Múltkor még te akartál felszedni egyet... Jobbat is kitalálhattál volna.
2012. jún. 22. 16:12
 5/10 A kérdező kommentje:
Nekem nem jön be, túl gyerekes. De nem akarom megbántani sem. Ti hogyan koptatnátok le? Már a számomat is megakarja kapni. Utolsó te miről beszélsz?
2012. jún. 22. 16:13
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Hiába próbálsz tapintatos lenni, gyerek még, élete legnagyobb tragédiájának fogja megélni (jártam hasonlóan anno 13 éves koromban :)). Nálam a srác egyértelműen közölte, hogy bár nincs velem semmi baj, soha nem lesz közöttünk semmi, mert túl fiatal vagyok hozzá. Bár akkor nem éreztem jogosnak, így visszagondolva természetesen egyetértek és ez volt részéről a legjobb amit tehetett. Nem ámított, kerek perec a képembe mondta mi a helyzet, ennyi. Túléltem, ő is túl fogja! :) 22/L
2012. jún. 22. 16:45
 7/10 anonim ***** válasza:
84%
Van egy bevált módszerem,de szerintem számodra nem lesz egyszerű,viselkedj vele hidegen,játszd el hogy jelentéktelen számodra(tudom hogy a lelke számít),de a cél érdekében tedd meg amíg jobban beléd nem zúg.Kerüld őt és a szemkontaktust,cselekedj úgy hogy minden tevékenységed fontosabb legyen mint ő.Remélem jó tanácsot adtam!!!
2012. jún. 22. 16:47
 8/10 anonim ***** válasza:

Az már legális. :)

Ha így néz ki akkor semmi gond!:

[link]

A csajnak adhatsz szépet és vissza is dobhatod hogy egy korabeli töketlenkedése miatt szenvedjen.

2012. jún. 22. 18:57
 9/10 anonim válasza:

#7 válaszára:

Szerintem ezt ne csináld. Anno ezt velem is csinálták, és annál nincs rosszabb, mikor hirtelen levegő leszel, és flegmák veled. Csak reménykedni fog ezek után a lány, de olyan önmarcangolóan... A legferebb, hogyha kerek perec megmondod neki, amit már írtak előttem, hogy ez nem fog menni. Ne légy bántó, de határozott, és kedves. Én ezt maximálisan tudom ajánlani. :) 18/L

2012. jún. 25. 21:35
 10/10 jura-polotov válasza:
Egy lottós nyeremény,használd ki amíg tudsz,ez egy ritka lehetőség,élvezz ki
2013. szept. 17. 08:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!