Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van egy lány akibe szerelmes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy lány akibe szerelmes vagyok, de nem tudom hogyan valljam be neki szerintetek hogy?

Figyelt kérdés
félek hogy nemet mond és leégetem magam kérlek segítsetek!
2012. jún. 3. 16:06
 1/8 anonim ***** válasza:

szia, járunk?

nem

oké, szia

2012. jún. 3. 16:07
 2/8 anonim válasza:
Nyugodtan mond meg neki...csak lazán.. Am korotok?? Hogy jösz ki csajjal,joba vagytok???;) irj.....
2012. jún. 3. 16:12
 3/8 anonim ***** válasza:
Az első válaszolóra ne hallgass. Szerintem menj oda hozzá egyre többször, hívd el ide-oda, nézd meg a reakcióit.
2012. jún. 3. 16:12
 4/8 anonim ***** válasza:
és tapasztalataidból írj könyvet
2012. jún. 3. 16:13
 5/8 A kérdező kommentje:
Nagyon jóba vagyunk, ő 13 én 14
2012. jún. 3. 16:15
 6/8 anonim válasza:
Én is ilyen cipőben járok:D a kor is ugyanannyi , ha gondolod írhatsz pirvit és "kisegítjük" egymást:D
2012. jún. 4. 18:48
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a 2. és 3.dik válaszolónak :D összejöttünk :D
2012. jún. 18. 10:48
 8/8 anonim válasza:

De jó.. :)

örülök hogy sikerült nektek,gratula..:D

am sokáig.. :D

(2.ik voltam)

2012. jún. 19. 09:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!