Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van ötletetek? Van egy lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van ötletetek? Van egy lány akibe szerelmes vagyok, régebbóta ismerem de nemrég mondtam neki hogy tetszik.

Figyelt kérdés
Van egy lány akibe szerelmes vagyok, régebbóta ismerem de nemrég mondtam csak neki,hogy nagyon bejön. Kezdetekben ő is azt mondta ,hogy oké benne lenne egy randiba, de még aznap visszamondta hogy ,őtőle a szerelem nagyon messze áll,és visszamondta a randit is. Esetleg próbáljam meg vele késöbb? Még mind ketten 15 évesek vagyunk, és azt is mondta hogy ő még nem áll készen egy kapcsolatra

2012. jún. 10. 00:34
 1/1 anonim ***** válasza:
87%

1: Vegyél egy kecskét.

2: Nevezd el Őróla.

3: Neveld fel.

4: 3 éves korában vágd le.

5: Edd meg nyersen a szívét.

Így biztos beléd szeret.

Vagy csinálj úgy mint a görögök Trójával, csak ennek a műveletnek legyen a neve mondjuk "Extasy a kólában".

Na jó, kretén mode off.

Ne ronts megint ajtóstul a házba. Imponálj neki, kedveskedj (de ne átlátszóan). Vagy megszeret vagy nem.

2012. jún. 10. 00:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!