Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ti melyik társkeresőt ajánlját...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti melyik társkeresőt ajánljátok, melyikbe érdemes regisztrálni? 25/f

Figyelt kérdés
Aki szerint nem érdemes egyikbe se, vagy rossz tapasztalatai vannak és azt le szeretné írni, vagy csak simán semmi értelmét nem látja, kérem ne válszoljon, különben piros pacsi:P

2012. jún. 22. 12:14
1 2
 11/18 páff.. ***** válasza:
úúú a főnök de nagy pacsidobálozásba kezdett, jaajj csak pirospacsit neee! :DDDDDDDDDDD
2012. jún. 22. 13:46
 12/18 A kérdező kommentje:
köszönöm az értelmes válaszokat továbbra is:P
2012. jún. 22. 14:50
 13/18 A kérdező kommentje:
Nem vagyok az a bulizós fajta, nem járok szórakozó helyekre, nem kocsmázok, rengeteget biciklizem, kirándulok egyedül... munkahelyemen csak férfiak dolgoznak... olyan régen vagyok egyedül, hogy idejét sem tudom már... Úgyhogy felejtsük el az ÉLET helyzeteket...
2012. jún. 22. 14:52
 14/18 anonim ***** válasza:

Én ezekben az oldalakban sem hiszek. Ha valaki az életben nem mer hozzászólni egy lányhoz, akkor a neten se nagyon fog tudni összejönni senkivel.

30/f

2012. jún. 22. 15:04
 15/18 anonim ***** válasza:
50%

Gaypride.hu

Fistintheass.com

2012. jún. 22. 15:45
 16/18 A kérdező kommentje:

Nem arról van szó, hogy nem merek hozzászólni, hanem egyszerűen nem kerülök olyan élethelyzetbe, mikor a már meglévő barátaimon, ismerőseimen kívül bárkivel is találkoznék... Nem a csodát várom a társkeresőktől, hanem csak egyszerűen szeretnék új emberekkel ismerkedni... Ezért kértem eleve az infóban, hogy amennyiben nem tudsz építő jellegű hozzászólást írni akkor ne tedd, mert nem érdekel, hogy szerinted mi működik meg mi nem... Nem arra voltam, vagyok kíváncsi, milyen stratégiákkal, milyen szöveggel, vagy, hogy egyáltalán, hogyan lehet becsajozni, mert nem vagyok már 15 éves... ezeken már túl vagyok... A kérdésem egyszerűen arra irányult, hogy ajánljanak az emberek akik idetévednek, és van bárminemű tapasztalatuk, társkereső oldalakat... Akár fizetős oldalak is érdekelnek...

De a nem érdemes, meg a úgyse lehet neten ismerkedni hülyeségek nem érdekelnek...

2012. jún. 22. 16:01
 17/18 anonim ***** válasza:
a love.hu-t én is ajánlom, nekem ott sikerült megismerkednem a párommal =)
2012. jún. 22. 20:58
 18/18 anonim ***** válasza:
75%

Én ugyanebben a helyzetben vagyok. Egyszerűen nincsen hol ismerkedni. Ami az internetet illeti, meg lehet próbálni a parom.hu-t, a randivonal.hu-t, esetleg a love.hu-t is, hátha nálam nagyobb szerencsével fogsz járni.

Sajnos nekem az a tapasztalatom, hogy általában még válaszra sem méltatnak. Egy kicsit most mélyebben is belemegyek ebbe. Tapasztalataim szerint nagyon sokan eleve nem is akarnak ismerkedni, vagy ha igen, akkor pedig nagyon válogatósak, nem kis részben a kinézetre, és egyéb külsőségekre mennek. Bár ezt azért részben meg is lehet érteni, hiszen talán ez fogja meg az embert elsősorban; ráadásul nagy a kínálat, általában ők kapják a leveleket. De igazán esélyt adhatnának azoknak is, akik ha nem is fogják meg őket kép alapján, de azért normális leveleket írnak nekik. Ez az egész így olyan, mint egy szerencsejáték. De ebben az áldatlan helyzetben nekem is csak az internet maradt. Itt fent megvan bennem a kellő bátorság, kezdeményezőkészség, tehát az egész itt már nem rajtam múlik. Nagy pechemre, mindezek miatt az internet éppen abban a dologban van a legkevésbé a segítségemre, amiben talán a leginkább rá vagyok szorulva. Nyilvánvaló, nem a net tehet arról, hogy hogyan használják. Ez egy eszköz, egy lehetőség, amellyel élni lehet, ha az ember úgy akarja. De az ismerkedés ugyanakkor kétoldalú folyamat, és ha a másik fél, a lányok nem akarnak ismerkedni, akkor még a net sem segít; - ahogyan az imént említettem. De mivel nincsen más, próbálkozni kell, és a végletekig kitartani.

Ahhoz meg nem vagyok elég bátor, hogy az utcán, buszon, boltban megszólítsak valakit, aki esetleg annyira megtetszene. Veszítenivalóm az végülis nincsen, de ez valahogy olyan kínos lenne, mivel nem tudom, hogy hogyan reagálna az illető lány. Túlságosan érzékeny vagyok ahhoz, hogy egy esetleges modortalan, úgymond bunkó elutasításon csak úgy túl tudjam magam tenni.

Tehát én azt javaslom, hogy próbálkozz meg egy-két oldallal, és lehet, hogy neked nálam nagyobb szerencséd lesz.

2012. jún. 22. 23:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!