Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Jóképű vagyok, van stilusom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jóképű vagyok, van stilusom mégsem tudok sehogysem becsajozni? (részletek lejjebb)

Figyelt kérdés
18éves srác vagyok, alakatra sportos, öltözködésem igényes , sőtétbarna haj amit mindig megcsinálok nagyon jóra, tehát szerintem teljesen rendben vagyok és nemvagyok csúnya, azaz rengeteg csajnak bejövök külsőre. Gondolkodásommal sincs semmi baj.ezeket nem azért írom hogy felvágjak,nem nagyképűség. szóval sehogy sem megy az hogy élőben feltudjak szedni valakit. Elismerem nemvagyok egy nagy dumás :( de nemis az aki nemszól egy szót sem. Fogalmam sincs mit kéne tennem, próbálom mindig önmagam adni. Esetleg ha van valami kérdés még utólag tudok válaszolni, csajok véléményét vagy csajozni jól tudó srácok véleményét várom :)
2009. júl. 6. 14:03
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Igen és mennyire lenne tartós az a barátnő?:D

Na meg fincsi lehet rögtön 1 herpesszel kezdeni.:D

Az ilyenek nem csak a tiedét kapják be.. Erre nem gondoltál?!:D

Hát de akinek ilyen nők kellenek, hajrá! :)

2009. júl. 16. 00:14
 22/23 anonim ***** válasza:
mert egyből lesmárolom már ribanc vki? széééép xD
2009. júl. 23. 00:01
 23/23 anonim válasza:
Lehet jóképű vagy,de stílusod nincsen azt kell mondanom.Mivel a jóképűséghez olyan stílus kell amivel van önbizalmad.Olyan nincs hogy bejössz külsőre,maximum tetszel neki .Én jó képű vagyok még sem kételkedek soha magamba ha nem sikerül.10ből 1 ha nem jön össze..És itt nem feltétlenül a komoly kapcsolatról van szó :))Ha meg komoly kapcsolatot szeretnél akkor ne 2 hét akarj bármit is össze hozni,főleg nem minden harmadik nővel akit ismersz.Legyen önbizalmad,el kell hinni,hogy megtudod csinálni onnantól kezdve nyert ügyed van.Ha te magad nem hiszed el akkor a csajnak miért kéne rád úgy tekinteni mint a leendő barátjára?!Remélem tudtam segíteni
2012. júl. 23. 16:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!