Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Jóképű vagyok, van stilusom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jóképű vagyok, van stilusom mégsem tudok sehogysem becsajozni? (részletek lejjebb)

Figyelt kérdés
18éves srác vagyok, alakatra sportos, öltözködésem igényes , sőtétbarna haj amit mindig megcsinálok nagyon jóra, tehát szerintem teljesen rendben vagyok és nemvagyok csúnya, azaz rengeteg csajnak bejövök külsőre. Gondolkodásommal sincs semmi baj.ezeket nem azért írom hogy felvágjak,nem nagyképűség. szóval sehogy sem megy az hogy élőben feltudjak szedni valakit. Elismerem nemvagyok egy nagy dumás :( de nemis az aki nemszól egy szót sem. Fogalmam sincs mit kéne tennem, próbálom mindig önmagam adni. Esetleg ha van valami kérdés még utólag tudok válaszolni, csajok véléményét vagy csajozni jól tudó srácok véleményét várom :)
2009. júl. 6. 14:03
1 2 3
 11/23 anonim válasza:
Ha helyes vagy, okos és kedves akkor nem lehet baj. A lányok nagyon szeretik az ilyen fiúkat. Mostanaban olyan nehéz normalis fiút találni...Odamehetsz egy csajhoz rengeteg helyen pl.: suli, buli, barátikör. Ahogy leírtad magad szerintem siman találnál csajt. Csak ne félj! Nem történhet semmi rossz max lekoptat. Egyébként Budapesti vagy?
2009. júl. 6. 15:09
 12/23 anonim ***** válasza:

olyan h csajozós duma nincs is, mert mindnek leégés a vége és halál gáz! monjuk ne úgy menj oda hozzá h "na énmost felhajtom ha beleszakadok is!"...a legjobb ha úgy kezeled, mintha egy barátot akarnál szerezni, és csak simán érdeklődsz utána! mintha csak egy barát kellene! aztán ha már beszélőviszonyba vagytok meg ismeretségbe, akkor már rátérhetsz arra h tetszik is neked, de onnan meg már nem lehet elrontani! csak annyi a lényeg h elsőre ne rohand le nagyon, de azért tudasd h akarsz vmit!

és még vmi: ne azzal legyél elfoglalva h ő mit gondol rólad! Te hajtasz ő rá és nem fordítva! azzal törődj h te mit gondolsz, és akkor nem stresszelsz ilyenekn h "na vajon mit gondolhat?"..Ha nem tetszel neki ugyis megmondja, v elküld, v lekoptat...de ez elég ritka eset....

Amúgy tényleg, a net tele van hasonló tanácsokkal, nézz szét egy kicsit, tucatjával fogsz találni ilyneket...

2009. júl. 6. 15:11
 13/23 anonim ***** válasza:
53%

Már nem azért, tényleg nem kell félni.... de egyik lány sincs oda, ha vki odamegy és pofátlanul próbálkozik.

Amikor ilyen srácokkal találkozok végigfut az agyamon, hogy vajon hány másiknál próbálkozott eddig....nem vmi meggyőző.

Sokkal jobban bejön vki, aki nem nyomul, csak magát adja és látszik rajta, hogy legalább egy kicsit fontos vok neki.

Persze azért merni kell odamenni, de nem rögtön lerohanni..

Egyébként, ha tényleg jó a felfogásod, jól nézel ki és igényes vagy( márha nem vagy egy picit elfogult), akkor elméletileg tapadnak rád a csajok.....lehet, hogy azért nincs ez így , mert vagy nem igaz, vagy vmi baj van a viselkedéseddel.

15/L

2009. júl. 6. 15:16
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

"csajozni jól tudó srácok véleményét várom :)" :D

ki az aki jol tud csajozni? aki hetente valtogatja a bnoit, es minden nap massal kecmereg? vagy az aki villogni tud a nagymellu plazacica baratnojevel? mindennap valaki massal?!

mar ne haragudj de eleg fura ahogy irtad.

vagy az nem tud csajozni akinek tartos kapcsolata van?

mondjuk egy ket eves kapcsolat van a hatamogott? az biztos "bena"...

csajozni...neharagudj de mig ennyire tartod a lanyokat es ekkora egod van, mit akarsz?

meg miaz h "felszedni"? :)) a zsakot max felszeded...vagy az elejtett szemetet :D

pont, hogy a nagy egoddal es a stilusoddal van a baj. gondolkozz el cseppet...

18 evesen nem ezen a szinten allnal akkor lehet, hogy lenne baratnod.

a kritikam erted szolt, nem ellened...

Udv

19.-L

2009. júl. 6. 15:26
 15/23 anonim ***** válasza:
50%
14:06-ossal egyet értek,nem csak a külsö számit,a legtöb lánynak az is ami belül van..lehet h azért félnek töled a lányok mert a"macsos"kénizetet miatt!!legyél önmagad és mutasd meg a lányoknak h mien van belüröl!!
2009. júl. 6. 15:37
 16/23 anonim ***** válasza:

hát 2 dolgot szeretnék elmondani,ami talán segít.Az egyik h múltkor az unokatesóm sétált az utcán és épp azon kesergett h ő soha nem találja meg az igazit.Amikor hirtelen megállt mellette egy biciklis srác,és teljesen udvarias stílusban közölte vele h szimpatikus neki és szeretné jobban megismerni.Szóval ha őszintén elmondod egy lánynak,h miért mész oda,akkor abból nemigen jöhet ki sok rossz,sőt ezt általában értékeljük.Mert rengeteg lány van,akinek az a problémája h a fiúk nem mernek lépni.

A másik meg szintén arról szól h merj ismerkedni meg lépni.Egyszer Erdélyben önkénteskedtem,és odajött hozzám egy másik önkéntessrác,bemutatkozott,aztán egész héten beszélgettünk.Majd az utolsó nap szerelmet vallott nekem(milyen kisugárzásom van,egész életében ilyen lányt keresett,stb...)És bár számomra csak barát volt,jólesett Igaz,h udvariasan elutasítottam...de a lépést értékeltem és abszolut nem haragudtam rá,sőt.....

Ha vmiben tudok még esetleg segíteni,nyugodtan kérdezz

18/L

2009. júl. 6. 18:47
 17/23 anonim ***** válasza:
hát lehet h attól félnek h te jóképü vagy,így tuti bárkit megkapsz és csak hülyíteni akarod őket.Velem is ugyanez volt:odajött egy tök helyes srác aki mellesleg jól is nézett ki,de én féltem attól h nála a szerelem az csak egy játék....de kiderült h nem ilyen típus
2009. júl. 6. 18:49
 18/23 anonim ***** válasza:

menj oda és mondd azt

Ha megengedem , hogy bekapd a nyelvem, megköszönnéd?

2009. júl. 6. 22:34
 19/23 anonim ***** válasza:

És erre a lány azt mondaná, hogy takarodj a p.csába.. (Ezt előzőnek írtam)

Hát suliba sztem tök jol lehet ismerkedni! Mindig legyél kedves, udvarias stb.. És ne mássz rá rögtön! Először ismerkedjetek össze, mint a barátok és csak utána közeledj hozzá!

Én személy szerint utálom amikor oda mászik hozzám 1 gyerek, akit csak látásból ismerek, h "Helo.Szia.Járunk?" Szóval érted mire célzok.. Szépen lassan, nem sürget az idő!Ebből lesz jó kapcsolat!

16L

2009. júl. 7. 20:10
 20/23 anonim ***** válasza:
vaaagy bekapná, hidd el nekem van akinek ez bejön xD (az előzőnek)
2009. júl. 12. 22:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!