Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jóképű vagyok, van stilusom mégsem tudok sehogysem
becsajozni? (részletek lejjebb)
Szia!
Az hogy jóképü vagy az önmagában nem elég!Ehhez tartoznia kell egy belsőnek is ami megfogja az embert!
Soha ne hireszteld amgadról hogy jóképü vagy!ez jótanács, mert az taszitja az embert!
2009. júl. 6. 14:06
Lehet, hogy pont a jóképűség miatt "félnek" tőled a lányok. Van ilyen..
2009. júl. 6. 14:10
Na egy újabb "én vagyok a tökéletes megnemértett pasi"...
2009. júl. 6. 14:11
4/23 anonim válasza:
Nem gondolod,hogy kicsit egoista vagy?!..talán vissza kéne venned egy kicsit,és nem azt mutatni a külvilágnak,hogy te mennyire megvagy elégedve megaddal.Talán a lányoknak is jobban bejönne egy olyan pasi,aki nem fényezi ki magát.De tudod mit?! rakj be magadról egy képet és majd én/mi megmondom,hogy tényleg olyan jó pasi vagy-e?
2009. júl. 6. 14:17
ez jó, bár kicsit érthetetlenül tetted fel a kérdést. Miért nem tudsz becsajozni ha "olyan jó fa szi vagy"? nemet mondanak? mert akkor lehet h nem is vagy annyira jó. Vagy oda se mersz menni, mert akkor megcseszheted akárhogy is nézel ki....
2009. júl. 6. 14:24
akikkel eddig nem sikerült összejönni, kérdezd meg, h mi volt az oka, hogy elutasított. ők biztosan meg tudják mondani :)
2009. júl. 6. 14:24
Nem csak az fontos, hogy ki hogy néz ki, a belső legalább olyan fontos, sőt szerintem az a legfontosabb.
2009. júl. 6. 14:28
8/23 A kérdező kommentje:
Igazatok van, hülyén tettem fel a kérdést, az meg hogy fényezzem magam vagy tökéletes pasinak gondoljam magam fényévekre áll tőlem. de most mégse írhattam hogy csunya vagyok és önbizalomhiányos....leírtam a tényeket, hogy mindent megteszek a dolgokért. Igazából ez az egyik hogy nemnagyon merek odamenni csakugy valakihez, ha meg mégis egyből rámjön az hogy na valami nemjó, vagy furán néz rám a csaj.
na hát igen, nem mersz odamenni, v ha ott vagy beparázol....ez mindenkivel így van az elején, sőt, én már évek óta "benne vagyok aziparba", mégis minden új lánnyal előjön ez a stressz, de ezen túl kell lépni....minden az agyban dől el! itt nem fogsz amúgy választ kapni a kérdésedre h miért nem tudsz becsajozni! inkább olvass el vmi önbizalomfejlesztő v csajozási tanácsokról szóló írást! de a legjobb ha inkább gyakorlod élőben! mi történhet maximum? semmi! az első 5-öt elcseszed, de mindegyikből tanulsz, utána a többi már alakul, a végén meg remegés nélkül fog menni!
Pofátlanul kell, hogyhag tanulni akarsz. Ha meg belejössz, akkor a pofátlanság meg úgyis elmúlik majd (jó esetben!)!
2009. júl. 6. 14:57
10/23 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló, tök igazad van, össze kell szednem magam....ezzel csak az a baj hogy milyen dumával menjek oda, mert nembírom ezeket a csajozós dumákat, sablonosak, és nem akarom azt se hogy egyből elküldjön mert hülyeségeket beszélek
Kapcsolódó kérdések: