Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek bejönne egy ilyen pasi?
Szőke haj,kék szem,pár szeplő,nincs szemüveg,gitározok és a gyúráson még dolgozok...jók a tanulmányi eredményem tehát nem vagyok hülye...magas vagyok...
u.i.:Képet nem mutatok mert feleslegesnek érzem,amiatt,hogy én itt nem akarok ismerkedni(korom 12-18 között van)
elhiszem hogy erősítesz,az a jó,kell is,de 13 éves vagy,vagy vagy 40 kg sztem max ,nem 13 évesen kell most szétgyúrnod magad,lehet,de nem hiszem hogy már úgy nézel ki mint egy 25 éves ereje teljében lévő ember,aki még mindig van mire gyúrni :D
am ha komolyan amit leírtál tuti sok csajod lesz.
egy negatívumom van a népszerűség...osztályba nem vagyok népszerű mert pár hülye kitalál rólam dolgokat...
amúgy igaz amit írtam,hisz mi értelme lenne hazudnom?akkor az egész felesleges lenne,és csak a drága időt vesztegetném..
képet,képet,képet :D :P
nekem mind1
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!