Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy pasi viselkedhet úgy poénból vagy más okból, mintha bejönne neki egy nő, pedig nem így van?
Egy ismerősöm egyértelműen úgy viselkedik, mintha tetszenék neki, de biztos vagyok benne, hogy nem így van. 1. Több volt barátnőjét is ismerem, és teljesen más típusú nő vagyok, meg vagyok róla győződve, hogy nem tetszem neki. 2. Látom rajta, hogy a "jelek", amiket küld, nem őszinték, vagyok ennyire jó emberismerő. Akkor meg miért csinálja?
23/L
Szia!
Honnan veszed, olyan biztosra, hogy nem jössz be neki...
Nekem is mondta nemrég egy lány hogy biztos nem tetszik nekem, mert ő nem 52kg, hanem 55kg...
De az ilyen az hülyeség... neki szép szemei vannak, szép keze, kemény feneke, szép mellei, stb... és nem utolso sorban nagyon aranyos..., meg elkezdte a hasát, hogy milyen nagy, ami szintén hülyeség, mert nagyonjól néz ki...
Ez a lány is felhozta egyik exemet akit imer, hogy az hogy néz ki..., de ruha nélkül ő nem látta soha, nem tudhatja, hogy egy nagy vágás van a hasán ami csunyán elfertőzödött és nem éppen szép heg van rajta, és hogy a testén van a Babának egy nagyon nagy anyajegy, de én ezt a lányt igy is nagyon szerettem...
Egyszoval nekem is bejön az a lány...
Csak sajnos tegnap este elküldött a fenébe:(
Én meg könnyes szemmel olvastam amit irt... most meg fáj az élet...
Na ezzel csak azt akartam mondani, hogy nem mindenki olyan...
3 szó.
1.Meg
2.Akar
3.Dugni
Több mint valószínű...:) Bizony, én is csináltam, holott a leányt a hátam közepére sem kívántam, mint párt, de be kellett vágódnom nála, hogy be tudjam vágni...
Ilyen az élet...:)
-ReapeR-23/F
Akkor összegzem:zavarban van, mert csak meg akar dugni, de semmi más?
Csak jövő héten talákozunk,akkor se biztos, én meg itt eszem
magam, hogy mit akarhat. :D
(úgy tudom, van barátnője).
" a volt barátnőit elnézve, ez"
igen a VOLT a lényeg. lehet hogy nem is azok a lányok voltak az esetei, hanem pont TE. szóval a lényeg hogy nem kell rögtön dugni vele. ismerkedj vele többet, 3,4hónapot kibírtok együtt szex nélkül az már lehet jó jel(természetesen párként).
hát a fiúk nagyon szemetek, úgy mint a nők is.
szóval ha fiú dugni akar, akkor bármit bedumál neked: van aki jól csinálja-akkor ő meg is dug-, van aki kevésbé jól-az ilyet lekoptatod.
a lényeg a nő dönt, illetve azt kell hinnie hogy ő döntött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!