Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek bejönne egy ilyen pasi?
Szőke haj,kék szem,pár szeplő,nincs szemüveg,gitározok és a gyúráson még dolgozok...jók a tanulmányi eredményem tehát nem vagyok hülye...magas vagyok...
u.i.:Képet nem mutatok mert feleslegesnek érzem,amiatt,hogy én itt nem akarok ismerkedni(korom 12-18 között van)
1 nem vagyok ronda...
2 emo sem vagyok sőt...utálom őket...
Sajnos nincs kép a gépen csak régiek 2-3 évesek...
korom 13 tessék...
szinte csak pozitív dolgokat írsz magadról,tehát ferdítesz a dogon mert tényleg önbizalom hiányod van
12-18 év között akkor 13 évesnél nem vagy idősebb
és magadat tökéletesnek írod le,de képet nem mutatsz....
És privátban sem küldesz képet, ha azt mondom nem élek vele vissza és kitörlöm miután megnéztem?:)
Csak kíváncsi vagyok, mert leírás alapján lehet az esetem vagy. 16/l. A gitár pedig plusz pont.
nem vagyok tökéletes...
ha régi kép jó azt tudok küldeni új az nincs sajnos..
gyúráson még dolgozok?
13 évesen durva tested lehet ,komolyan mondom ha van 25 ös karod már sokat mondtam,nem így kell növelni az önbizalmadat kölyök
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!