Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, fiúk, nekem meg vannak a szokásaim de nagyon kíváncsi lennék hogy ti hogyan ismerkedtek vagy hajtotok a kiszemeltjeitekre, akár élőben, akár közösségi oldalakon, akár itt, akárhol?
Figyelt kérdés
2012. jún. 20. 13:20
1/3 benedek98 válasza:
előbb összeismerkedek vele ha bejön akkor kezdek közeledni
2/3 anonim válasza:
Sehogy, úgyis lelép mással az utolsó pillanatban, szóval inkább megspórolom magamnak az időmet és nem futom a felesleges köröket!
3/3 anonim válasza:
Netten, kezdem a sziával, pár sablonos kérdés, majd a válaszaiba belekötök viccesen, hogy nevessen egy kicsit.Végül elhivom randira.
Élőben nem szoktam, mivel nincs türelmem puhitani a csajt napokon keresztül, meg kéregetni se szoktam érdektelen csajoknál, akik elvárják hogy meghóditsák.Arra várhatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!