Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Most fél, vagy csak nem akar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most fél, vagy csak nem akar eljönni?

Figyelt kérdés

Szóval van egy fiú aki mostanában mindig ír.. Megbeszéltük hogy találkozunk egy fesztivál szerűségen de nem futottunk össze, azt mondta ő látott, ès keresett is, de aztán eltüntem :/

Azóta is amikor fent vagyok mindig ír :) meséltem neki hogy az egyik fiú aki ott lakik ahol ő randira hívott engem.. ő erre azt mondta hogy tiszta lúzer a gyerek, meg hogy megverte múltkor pár ember.. aztán mondta hogy nem hogy kimennék vele... Mondtam hogy jó, majd megbeszéljük és kimehetünk :) de folyton csak camozni akar velem..., eljönni nem képes :/ amúgy eléggé vagàny típusnak nézem :D

2012. jún. 19. 23:47
 1/9 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok?
2012. jún. 19. 23:53
 2/9 A kérdező kommentje:
Én 14 ő 17 :D
2012. jún. 19. 23:54
 3/9 anonim ***** válasza:
Ha rám hallgatsz, akkor hagyod ezt a gyereket! Ez már itt levágós, hogy csak lefeküdni akar veled...
2012. jún. 19. 23:57
 4/9 A kérdező kommentje:
:S.. de miből gondolod? Nem jönne valaki levélben
2012. jún. 20. 00:00
 5/9 anonim ***** válasza:
Jaja szerintem is hagyd a fenébe.
2012. jún. 20. 00:01
 6/9 A kérdező kommentje:
* levélben tanácsot adni??:D
2012. jún. 20. 00:01
 7/9 anonim ***** válasza:
Szerinted egy idősebb srác egy fiatal lánytól mit akarhat? Biztos, hogy nem "leélni vele az egész életét." Hagyd és kész. Ennyi!
2012. jún. 20. 00:03
 8/9 A kérdező kommentje:
Én csak jól akarom magam vele érezni, mert kedvelem.. de azt biztos nem...
2012. jún. 20. 00:08
 9/9 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy az elején kedves lenne meg minden, de idővel, elkezdene rá utalgatni, vagy ha pofátlan, akkor meg is kérdezi. Ez az én véleményem. A döntés a te kezedben van!
2012. jún. 20. 00:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!