Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek? (Nehéz ügy)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? (Nehéz ügy)

Figyelt kérdés

A lényeg,hogy szeretek egy lányt. Ígértem neki,h elviszem vhova ,DE jelenleg ezen a héten egy életveszélyes dolog vár rám(a történet szempontjából lényegtelen,h mi...) És azt nem tudom,h elmondjam neki, vagy inkább majd ha túl vagyok rajta,akkor mondjam el utólag. Nem akarom magam sajnáltatni,sem ráijeszteni.

Egyenlőre csak haveri viszonyban vagyunk(még nem is fixáltuk le,h mikor találkozunk). Én úgy gondolom,h jobb ha inkább nem izgatom fel,hanem majd ha már mindenen túl vagyok,akkor felhívom,és elmondok neki mindent. Addig pedig nem jelentkezem.

2012. jún. 19. 20:45
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Ha komoly barátnő lenne,biztos elmondanám. De még nincs köztünk semmi,(csak szeretném) így még nincs értelme elmondani.
2012. jún. 19. 21:53
 12/14 anonim ***** válasza:
Ha nem mondod el azzal az gond, hogy legközelebb bárhova is utazol, azt fogja hinni, megint valami életveszélyes dolog amit nem mérsz eémondani, aggódni fog akkor is amikor nem kellene. Nekem édesapámat egyszer vitték be mentők munkahelyről, mert leesett a vérnyomása, mert nem evett elötte, de nem hívott fel senkit családból , hogy ne izguljunk.A telefonja is ki volt kapcsolva. Na azóta izgulok érte, mert nem szól ha baja van.
2012. jún. 19. 23:41
 13/14 anonim ***** válasza:
Attól függ mi a baj mert ha belehalahatsz akkor inkább majd utána(akkor is hősnek fog mondani)
2012. jún. 20. 01:31
 14/14 anonim ***** válasza:
És úgy vagytok haverok, barátok, hogy nem is tud róla? Vagy erről a családod se tud? Ha meg később is várható hasonló dolog , akkor akár most is elmondhatod.
2012. jún. 20. 11:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!