Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan nehéz leszólítani egy lányt?
Ti hogy vettétek rá magatokat?
Hogy vegyem rá magam? Igyak előtte alkoholt? :D
Nem értem magam. Elhatározom, hogy ha megint látom, mindegy mit, de hozzászólok. Erre látom, és semmi.
+észrevettem, hogy egy pár centivel talán magasabb is a csaj.
F/20 körüli a csaj kb 18.
Valami tipp?
én is odamentem múltkor egyhez de zavart voltam, meg látszott rajta hogy nem vagyok kívánatos, pedig állandóan bámult! :o
azelőtt a buszon mentem oda, hát az is később lekoptatott de nem volt az esetem egyik se kb
f18
Tényleg hihetetlenül nagy igényeik vannak a lányoknak, magam is tapasztaltam, mert gyakran szólítok le lányokat.
Nem tudom kit vgy mit várnak, pedig nem vagyok egy bányarém, sok lánynak bejöttem már mégis olyan elutasítóak és nem értem az okát.
03:52
Tudod nekik a herceg kell fehér lovon, csak éppen 21. századi kivitelben.. jó nagy ház, sok pénz, luxusutazás, sztár alkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!