Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen nehéz ez nekem? (több lent)
Van egy fiú, akivel tegnap találkoztam... Régóta "nyomult", hogy találkozzunk, egyébként egy barátnőm osztálytársa... Szóval tegnap összejött, nagyon kedves, aranyos, viszont én nem vagyok hozzászokva ehhez a randizgatás dologhoz... Egy barátom volt eddig, de először vele is inkább barátság volt, vagyis sokat beszélgettünk, mielőtt bármi is lett volna...
Annyira nem vagyok jó ebben a találkozgatás dologban, hogy néha el is megy a kedvem az egésztől, pedig jó lenne, ha összejönne valami, de nekem ez valahogy nagyon nem megy...
Anya itthon ölelget, én utálom, mikor így rámmásznak, hogy puszika, meg ölelgetés, mégis egy fiútól el tudnám viselni, de nem tudom hagyni magam... A szüleimnek, barátoknak tudom hagyni, de nem akarom, egy fiúnak, szeretném, de nem megy... Vagyis még nem "próbáltam", de valahogy nem tudom elképzelni, hogy hozzábújjak, vagy bármi...
Miért van ez? Nagyon zavar, hogy nem tudom elengedni magam, pedig tényleg nagyon kedves, nagyon aranyos..
16 L
Az 1. válaszolónál a pont.
Itt már nincs miről beszélni, szerintem fogadd meg a tanácsát.
"Van egy fiú, akivel tegnap találkoztam..."
Egy nap alatt nem lehet megismerni egy embert.
Hetek, akár hónapok munkája mire megismered milyen valójában és mik a szándékai.
Bár az, hogy régóta nyaggat azzal, hogy találkozz vele nekem azt sugalja, hogy a farkának akar örömet szerezni.
De reméljük nem arra hajt.
Lehet ez attól is, hogy tegnap ültél le vele először beszélgetni.
Majd megismered jobban is, csak ahhoz idő kell.
Jó, ezt nem érthetitek:D Jó kisfiú, nem iszik, nem cigizik, sportoló, este korán ágyban van, nem b*ssza át a lányokat, EZ TUTI. De attól, hogy később jobban megismerem, nem lesz könnyebb. Az előzőnél, aki az egyetlen volt eddig, rengeteget beszéltünk, azért elég jól ismertem, a csóknál mégsem mentünk tovább, bár nem is akartunk, fiatalok voltunk, de úgy ültem mellette, mintha egy sima barát lenne, semmi tapi, semmi bújás, semmi más, oké, 14 évesen nem is kell, de most sem érzem, hogy ilyen apróságokra kész lennék, holott látom a zárkózott, 0 önbizalmú embereket magam körül, akiknek mindez tök könnyen megy... Nem máshoz akarok hasonlítani, nem divatozás, mielőtt valaki ezzel jön, csak fura, hogy olyan emberek másznak a pasijaik ölébe, akiknek eddig semmi nem volt, sem régebben barát, sem csók, sem kézfogás, most mégis minden egy csapásra megy...
Pedig nekem még nem is ez lenne az első együtt járás, szóval nem azért félek, de valahogy mégis nyomaszt...
Szerintem még nem vagy azon a szinten, nem vagy érett egy kapcsolatra. Testi kapcsolatra gondolok.
Ha meg úgy gondolod, hogy mi ezt nem érthetjük, minek kérdeztél. Minden ember más, senki nem lehet a másik helyében.
Pusztán még nem vagy kész. Ebben az esetben ne aggódj, eljön az idő, mikor vágyni fogsz egy fiú karjaiba, ez tuti biztos.
N/25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!