Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek? (Nehéz ügy)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? (Nehéz ügy)

Figyelt kérdés

A lényeg,hogy szeretek egy lányt. Ígértem neki,h elviszem vhova ,DE jelenleg ezen a héten egy életveszélyes dolog vár rám(a történet szempontjából lényegtelen,h mi...) És azt nem tudom,h elmondjam neki, vagy inkább majd ha túl vagyok rajta,akkor mondjam el utólag. Nem akarom magam sajnáltatni,sem ráijeszteni.

Egyenlőre csak haveri viszonyban vagyunk(még nem is fixáltuk le,h mikor találkozunk). Én úgy gondolom,h jobb ha inkább nem izgatom fel,hanem majd ha már mindenen túl vagyok,akkor felhívom,és elmondok neki mindent. Addig pedig nem jelentkezem.

2012. jún. 19. 20:45
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Megmondod, hogy dolgod akadt. Életbevágó. Műtét, vagy ilyesmi lehet.
2012. jún. 19. 20:46
 2/14 anonim ***** válasza:
egyik veséd odaadod másnak? májdarab? amúgy mondd el neki, és jól megijed, karjaidba fog ugrani jó esetben
2012. jún. 19. 20:48
 3/14 A kérdező kommentje:
Annál komplikáltabb. Bonyolult ügy. El kell utaznom is külföldre,az a lényeg. De ugye h jobb ha csak utólag mondom el.?
2012. jún. 19. 20:49
 4/14 A kérdező kommentje:
Nem akarom,h a nyakamba ugorjon. Nem vagyok az a hős típus. Nem akarok ezzel visszaélni.
2012. jún. 19. 20:50
 5/14 anonim ***** válasza:
Jaa, akkor külföldön szolgálsz katonaként? Szerintem, ha őszintén megmondod, hogy mi a helyzet, nem fogja félreérteni. Csak akkor, ha úgy adod elő, hogy most jaj, és jaj, és most ezzel nem akarsz visszaélni, de jaj, de tényleg, és most ezt ne úgy értse, és jaj.
2012. jún. 19. 20:53
 6/14 anonim ***** válasza:
Ha tényleg életveszélyes dologról van szó, szerintem jobb, ha tudja. Tapasztalatból mondom..
2012. jún. 19. 21:08
 7/14 anonim ***** válasza:
Mindenképp mondd el neki azt fogja hinni hogy leráztad... És az csak aranyos ha izgul érted valaki szerintem..
2012. jún. 19. 21:14
 8/14 anonim ***** válasza:

Szerintem ne mondd meg neki. Kedvesen, nagyon kedvesen napold egy egy picit, mondd meg, hogy kimész külföldre, és arra kell készülnöd.

Ne akard, hogy izguljon. Ha hazajöttél, majd elmondod neki, én sem akarnám tudni.

2012. jún. 19. 21:24
 9/14 anonim ***** válasza:

De ez csak az én véleményem, lehet, hogy tudni akarja, én nem szeretném.

Remélem segítettem :-) (utolsó voltam)

2012. jún. 19. 21:25
 10/14 anonim ***** válasza:
6os vagyok. Nagyjából le tudnád írni, hogy mi az az életveszélyes dolog? Mert szerintem ez elég fontos. Ha azért mész ki, hogy kipróbáld a cápaetetést, akkor nem kell, mert hiába életveszélyes a dolog, egy csomó óvintézkedés van, hogy ne essen bajod. Ha ennek ellenére történik valami, az baleset. Ami bármikor történhet. De ha műtétről van szó, vagy lelőhetnek vagy ilyesmi, akkor el kellene mondanod.
2012. jún. 19. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!