Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is igazságtalanság ez, ami manapság megy?
A lányoknak könnyű dolguk van, ha pasit akarnak maguknak, mert egy lányért verseng kb. 5-10 srác is sokszor és nekik jó formán elég pár szexi képet kitenni a facebookra. De a fiúknak bezzeg csoda, ha egy lánnyal sikerül összehozni sok kínszenvedés árán valamit és akkor sem biztos, hogy lesz szex, hiszen sok a prűd, frigid lány, akik még szopni sem hajlandóak. :/
Szerintem ez igazságtalanság, ha nő lennék már a félvárossal megkeféltettem volna magam, de most fiúként arra vágyom, hogy bárcsak az össze nekem vonzó lányt kipróbálhatnám legealább egyszer!
Úgy van, ez a te meccsed.
"jó a szívem, az a szexepilem..."
23, magadat becsaphatod, de legalább ne terjeszd!
39F
18:07
Én nem csapom be magamat. Ti hiszitek azt, hogyha van az embernek egy barátnője, attól minden problémátok megoldódik. Pedig inkább meghatványozza, mint megoldaná!
12:37
ne találgass, a jóslás látom nem megy. Én vágtam ki a csajt már 5 éve!
Eredmény:
5 éve boldog vagyok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!