Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Titeket is idegesít, hogy a lányok kedvükre válogathatnak, mi meg csak a sok visszautasítást kapjuk, ha próbálkozunk?
Ja. De a legrosszabb, hogy a páwa gcik között válogatnak -.-
Am csak nekem tűnt fel, hogy egyre több ilyen kérdés van? :/
minden ember valamilyen részben válogatós... sok fiú és sok-sok lány, de azért a fiúknak lányoknak ugyan úgy rossz és idegesítő hogy visszautasítják!
amúgy téged hogy utasítottak vissza vagy mi történt?
Ilyen a természet.
A férfiaknak elég a vizuális vonzalom, hogy tetsszen neki a lány, a lánynak érzelmi vonzalom kell, hogy tetsszen neki a fiú.
Mert a fiúnak van 2-3 naponta 300 millió ivarsejtje, a lánynak van havonta 1. Ezért baromira meg kellett válogatnia régen, hogy kinek adja, nehogy olyan gyengébb utódot hozzon világra, akit még fel is kell nevelnie. Ennek az ösztönnek érzed a hatását ma. Hogy ez valakiknek negatív, valakiknek pozitív, az szopó. Az állatvilágban sem a bétahímek hozzák létre az utódokat. Legalábbis nem a legtöbbet és nem az alfanősténytől.
Shit happens.
Nem!
Ugyanis én fiú létemre,kedvemre válogathatok.
Csak sajna elég kritikus vagyok,és egyenlőre senki sincs aki megfelel nekem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!