Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Titeket is idegesít,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Titeket is idegesít, hogy a lányok kedvükre válogathatnak, mi meg csak a sok visszautasítást kapjuk, ha próbálkozunk?

Figyelt kérdés

2012. jún. 1. 17:48
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Ma már megdőlt ez az alfahím elmélet olvastam, hogy szerencsére nem minden nőnek kell alfahím. Ma már más világot élünk, nem ősbarbár rendszer van, de sajnos a többségnek ezek a bunkók kellenek azt elismerem, mert ezekben az állatokban vannak meg azok az értékek, mint magabiztosság, határozottság, önbizalom sötöbö. Unalmas, lerágott téma ez már. A tököm ki van az idióta macsókkal. EGy értelmes, érzelmes, kedves srác meg a kutyának sem kell?
2012. jún. 1. 18:45
 12/20 anonim ***** válasza:

Csak azok közül válogathatnak, aki egyáltalán megszólítja őket. És csinos, értelmes nőből még mindig több van, mint férfias, normális, határozott férfiből.

Szóval a nők rosszabb helyzetben vannak.

2012. jún. 1. 19:05
 13/20 anonim ***** válasza:
Én már megtanultam ezt elfogadni :)
2012. jún. 1. 19:39
 14/20 anonim ***** válasza:
Hát te is válogatós vagy , mert olyan lányokba szerettél bele amelyeknek van okuk , lehetőségük válogatni ! Magyarul szépek , dögösek !
2012. jún. 1. 19:48
 15/20 A kérdező kommentje:

ma 19:48

Alap, hogy a nekem tetszőkre hajtok, viszont kíváncsiságból kipróbáltam magam csúnya, kövér lányoknál is, ők még bunkóbbak voltak, mint a szépek, szóval nincs mit szólnom...

Az meg túlzás, hogy beleszeretni, ennél több kell, hogy egy lány engem elcsábítson. A külső önmagában kevés.

2012. jún. 1. 19:55
 16/20 anonim ***** válasza:
Idegesít de engem nem érdekel már ez az egész :) Elmegyek havi 2-3x egy szexpartnerhez egy egész estés dugásra és onnantól lesz@rom a társadalomnak e kérdésben említett női rétegeit :))
2012. jún. 1. 21:04
 17/20 anonim ***** válasza:

Szerinted én nem kaptam már egy csomó visszautasítást? Hát képzeld, kaptam. Amikor elmondtam a srácnak, mindig az volt, hogy nem vagy az esetem, nem illünk össze, bocsi. Rohadtul nem válogathatok kedvemre, pedig nem vagyok se nagyon csúnya, se nagyon kövér...

16L

2012. jún. 1. 22:14
 18/20 A kérdező kommentje:
Nekem meg már abból van aelegem, hogy a lányok szerint helyes vagyok, de mégsem kellek egynek sem, aki nekem is bejönne, de aztán meg látom buszon meg utcán szemeznek velem, de akkor minek kínoznak?! Döntsék már el rodna vagyok vagy helyes!
2012. jún. 1. 22:51
 19/20 anonim ***** válasza:
Ez olyan ostobaság. Rendgetegen vannak akik a kutyának nem kellenek /nők/ .Ráadásul a nők vannak abban a hátrányos helyzetben is, leginkább rájuk lehet ezt elmondani,hogy a kutyának nem kell. Tehát senki nem mozdult rá. Ha a férfi egyedülálló, arra nem igazán mondják ezt, és ez jó. Mert ugye a férfinak kell kezdeményezni. Egyébként meg nem feltétlenül a nők választanak. Mindkét fél egyszerre választ, aztán ha megvan a közös nevező, akkor lesz valami a dologból. Jó kinézetelű emberek mindig kedvükre válogatnak, ha nincs egyéb bajuk persze, és ez meg nemtől független.
2012. júl. 21. 15:47
 20/20 anonim ***** válasza:

a legtöbb lányt a külső érdekli..a belső az a 2. amit észrevesz! a nem vagy helyes és nem beszélsz vele sokat..észre sem fog venni! tapasztalat

17/f

2012. nov. 3. 11:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!