Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek is igazságtalanság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is igazságtalanság ez, ami manapság megy?

Figyelt kérdés

A lányoknak könnyű dolguk van, ha pasit akarnak maguknak, mert egy lányért verseng kb. 5-10 srác is sokszor és nekik jó formán elég pár szexi képet kitenni a facebookra. De a fiúknak bezzeg csoda, ha egy lánnyal sikerül összehozni sok kínszenvedés árán valamit és akkor sem biztos, hogy lesz szex, hiszen sok a prűd, frigid lány, akik még szopni sem hajlandóak. :/

Szerintem ez igazságtalanság, ha nő lennék már a félvárossal megkeféltettem volna magam, de most fiúként arra vágyom, hogy bárcsak az össze nekem vonzó lányt kipróbálhatnám legealább egyszer!

2012. jún. 19. 13:44
1 2 3 4
 11/39 A kérdező kommentje:

ma 14:09

A külsőm miatt b@szhatom!

2012. jún. 19. 14:13
 12/39 anonim ***** válasza:
Nahhh, Debrecen...
2012. jún. 19. 14:22
 13/39 anonim ***** válasza:

A-a-a...

Ronda embereknek ugyanúgy lehet szerencséje,sikere az életben.(pl. rendez egy jó filmet, vagy zenész, sok pénzt nyer stb...) A siker a pénz,a csillogás nem feltétlen szép külsőhöz van kötve, és bizony az előbb utóbb a nőknél is népszerű lesz.

Természetesen ronda embernek több szerencse kell!

2012. jún. 19. 14:24
 14/39 anonim ***** válasza:

Akkor b@sszad a külsőd miatt.

Mindenre van valami kifogás? Nehogy azt hidd,hogy anélkül állnak előtted sorba a jobbnál jobb nők,hogy tennél valamit. Ha szarul nézel ki,javíts rajta.

2012. jún. 19. 14:31
 15/39 anonim ***** válasza:

Azt mondod szarul nézel ki. Önbizalmad semmi.

Lányként mégannyi sem lenne és a külsőd is szar állításod szerint. Ugyanúgy nem szexelnél ha csaj lennél.

Egy férfinál többet számít a vagányság, tökösség, alfaság.

Az alfák rengeteg nővel lefekszenek.

Ők határozottak, tökösek és élvezik az életet.

Az átlag férfi nehezen jut szexig. A legbénábbak pedig még nehezebben. Itt is sokan írnak ki kérdéseket 25 évesen szüzen. Közben egy hasonló korú vagány csávó (alfa hím) már minden korosztályból dugott nőt. 14 évestől a 40-es milf-ig.

Ez nem igazságos, de az élet már csak ilyen.

2012. jún. 19. 14:35
 16/39 anonim ***** válasza:
100%
Tudod mi megy manapság? Az,hogy a férfiaknak már nem tetszik,hogy nekik kell felszedni egy nőt és ha valami nem sikerül,akkor az igazságtalanság. Az utóbbi időben ez a 600-adik ilyen kérdés itt és egyszerűen nem értelek titeket.Sírtok,hogy csúnyák vagytok és visszautasítanak a csajok,de nektek is a topmodell kell,de az rögtön! Ja,hogy nem repül a sült galamb a szátokba? Hidd el,a lányoknak sem sokkal könnyebb,kivéve annak a szűk rétegnek aki szép és csinos. Szóval mind a két nemnél ugyan az van. Akit jobb adottságokkal áldott meg a sors,annak könnyebb,akit nem, annak nehezebb,de nem lehetetlen senkinek sem. Hol itt az igazságtalanság?
2012. jún. 19. 14:40
 17/39 anonim ***** válasza:

"ha nő lennék már a félvárossal megkeféltettem volna magam"

Ez esetben egy büdös k*rva lennél, és ezt mindenki tudná, így ugyanúgy nem kellenél senkinek mint most.

Szvsz nem lennél előrébb!

"de most fiúként arra vágyom, hogy bárcsak az össze nekem vonzó lányt kipróbálhatnám legealább egyszer!2

ők is kipróbálnának rajtad egy basaball ütőt, ami fémből van.

2012. jún. 19. 15:26
 18/39 anonim ***** válasza:

[link]

Szóval kapd össze magad.

Egyszer egy lány egy kifejezetten ronda fiút választott helyettem. Ő "alfább" volt. :-)

Megnyugtatásul még leírom, hogy hamar összevesztek, és most egy egyáltalán nem "alfahím" a férje. Egy így komplex. :-)

2012. jún. 19. 15:34
 19/39 A kérdező kommentje:
Én nem tudok alfa lenni, arra születni kell és még ronda is vagyok, úgyhogy végen van!
2012. jún. 19. 16:08
 20/39 anonim ***** válasza:
Akkor verd a f*szod életed végéig!
2012. jún. 19. 16:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!