Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet nálla esélyem?
Nem hinném, hogy rólad beszélgettek a barátnőjével, és konkrétan kijelentette, hogy nincs esélyed nála.
Kérdezd meg, hívd el valahova.
Levelet ne írj neki, az nem lesz előnyös :)
Azt jó lenne tudni, hogy ezt a csaj mondta neki (h nem vagy az esete), vagy csak a bnője magától gondolja.
Nekem volt egy bnőm,aki azt mondta a srácnak,aki érdeklődött irántam,h nem vagyok az esete. A srác aztán ettől függetlenül udvarolt,és már 2 éve együtt vagyunk. Nekem mindig is az esetem volt,csak a bnőm úgy ismert,h azt gondolta: nem.
Szóval a bnője véleményére ne adj. Mellesleg az is lehet a probléma,h a bnőnek jössz be,ezért mondta.
Ha viszont ezt tényleg a csaj mondta neki,még akkor is van esély,hátha beléd szeret,ha jobban megismer.:)
utolsó kommentelő, köszi szépen, hát jó lenne, akkor szerintem megpróbálom :)
Kicsit fura volt a barátnője mert mikor rákérdeztem hogy konkrétan mit mondott neki a lány akkor mondta h mennie kell és majd jön, na hát azóta se jött pedig írtam is neki és már volt is fent azóta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!