Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Salgótarjánban hol lehet ismerkedni?
Figyelt kérdés
Buliba annyira nem igazán akarok mert ott csak berúgott vagy hasonló pasik vannak...de máshol meg nem jön oda senki egy idegenhez..csak a buli marad?
ti csak buliba ismertétek meg a barátotokat/barátnőtöket?
2012. jún. 18. 21:19
1/11 anonim válasza:
Ahol vannak olyan emberek akikről zt hiszed, hogy jó lenne.
3/11 anonim válasza:
Kivették a szót a szájamból már
Győzikééknél xd
4/11 A kérdező kommentje:
Jajj de vicces vagy....
elsőnek köszi :)
2012. jún. 18. 21:34
8/11 anonim válasza:
Há' á devlá kávársássá meg a gyomrodat, gyeride oszt cekcelhetel, csajé!
9/11 anonim válasza:
szerintem Győzikével lelehet állni, nem csak ott van háza :D
10/11 anonim válasza:
szopj*tok le győzikét....egyébként főtér? ilyenkor vannak azért szóval az egy jó hely én is tarjáni vagyok :D 19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!