Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék facebookon ismerkedni?
Miről lehet dumálni?
facebookos leszólító szövegeket tudtok?(hogy néz ki az ha csak úgy ráírok ismeretlenül,hogy szia! mizu?)
a közelben nem sok szórakozóhely van...ezért marad a face és a konyvtár.
van konkrétan egy lány,nagyon bejön.pár hete írkáltunk,de csak pár sort mert nem volt téma :S szerintem én is bejövök neki,lájkolni szokta a prof képem mikor frissítem.a baj az,hogy nem tudok mit írni neki,szórakozni még nem jár :S
beszélgetni bármiről lehet
egyébként meg bármilyen indokkal leszólíthatod, pl: tetszenek a képeid, jól nézel ki, van-e kedved beszélgetni, bármi...
Véleményem szerint a csajok nagytöbbsége nem pasizni jár a Facebookra. Különösen ha jó a csaj, könnyen elképzelhető, hogy élőben is van elég udvarlója, így nem nagyon szorul arra rá, hogy a számítógépen keresztül ismerjedjen. És azért valjuk be, élőben sokkal jobb ismerkedni, mint neten írkálni.
Menj ki a szabadba, nyár van, és ismerkedj csajokkal ott
csá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!