Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon dögös, jóképű fiúk/férfiak! Ti mindig, kivétel nélkül kihasználjátok a lányokat? Nincs egy olyan köztetek, aki komoly kapcsolatot akar? Már nem merek beszélni sem veletek.
Figyelt kérdés
Volt olyan nemegyszer hogy egy ilyen kaliberű srác akart közeledni hozzám, és amikor információt kértem olyanoktól, akik ismerik, jöttek a rémtörténetek hogy csak kedvesen mosolyog, igazából bunkó, és az egyik barátnőjét így verte át, a másikat úgy. Pedig nem rosszindulatú emberektől kérdeztem róluk. Ennyire nem lehet megbízni bennetek?2012. jún. 17. 20:11
31/37 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, ki nem állhatom a menő pasikat. És dögöset mondtam. A dögösség meg a menőség nem áll mindig összefüggésben.
2013. jan. 9. 20:36
32/37 anonim válasza:
Amit utoljára írtam, vonatkozik rájuk is.. Miért kell egyfolytában a jó képű pasikat keresni?
Egy csomó srác szenved amiatt, hogy senki nem ad nekik esélyt. Mi az egyetlen hibájuk, nem néznek ki jól.
Na ők tutira jobban megbecsülik a lányokat.
Miért nem jó nektek az átlag?
33/37 A kérdező kommentje:
Most írhatnék egy kisregényt az okokból, de lusta vagyok úgyhogy nem teszem. Inkább megkérdem hogy nektek fiúknak miért nem jó az átlag? Ennyit erről.
2013. jan. 11. 18:34
34/37 anonim válasza:
Nem értik meg, hogy nem akarsz olyannal lefeküdni, aki nem tetszik:D Én ugyan lány vagyok, csak vigasztalásképpen mondom, hogy vannak a jóképűek között is rendesek:) Persze lehet, hogy csak egy bizonyos koruk után "higgadtak le", nem tudom, hogy te hány éves pasikról beszélsz. 28 évesen már kijelenthetem, hogy a korosztályom (plusz 5-10 év) már sok dögös és rendes pasival van ellátva. A legtöbbel van egy apró kis "gond" ugyan, mégpedig az, hogy nősek:) Ők kiesnek a szórásból, de azért akadnak facérak is. Kitartás:) De tényleg ne általánosíts:)
35/37 anonim válasza:
Engem jóképűnek tartanak, és sose használtam ki senkit... minden csaj engem használt ki :D
Embere válogatja. Vannak taplók minden kategóriában.
36/37 anonim válasza:
Milyen már ez a kérdés?! Azért, mert valaki jóképű, vagy dögös, lehet őszínte, kedves stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!