Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon dögös, jóképű fiúk/férfiak! Ti mindig, kivétel nélkül kihasználjátok a lányokat? Nincs egy olyan köztetek, aki komoly kapcsolatot akar? Már nem merek beszélni sem veletek.
Figyelt kérdés
Volt olyan nemegyszer hogy egy ilyen kaliberű srác akart közeledni hozzám, és amikor információt kértem olyanoktól, akik ismerik, jöttek a rémtörténetek hogy csak kedvesen mosolyog, igazából bunkó, és az egyik barátnőjét így verte át, a másikat úgy. Pedig nem rosszindulatú emberektől kérdeztem róluk. Ennyire nem lehet megbízni bennetek?2012. jún. 17. 20:11
21/37 A kérdező kommentje:
20:49-es olyannal még nem is találkoztam. Csak olyannal, aki nagyon nem tetszett, meg olyannal, aki nagyon tetszett. Azt nem mondtam hogy nálam a dögös az a klasszikus értelemben vett 10/10/10-es pasikat jelenti.
2012. jún. 17. 21:11
22/37 anonim válasza:
Akkor rossz helyen keresgéltél, vagy nem figyeltél rájuk. Hidd el, bennü(n)k is vannak értékek, még ha nem is tűnik úgy első pillanatra. Nem 10/10/10-es fiúkra vágysz, mégis a jóképűek jönnek be neked (ha ez nem 10/10/10, akkor micsoda?). Egyszer majd hátha rájössz arra, hogy a külső nem minden.
23/37 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, arra nem gondoltál (nem hát) hogy ami nekem jóképű, az nem feltétlenül a hagyományos 3x10, mert mindenkinek más tetszik?
2012. jún. 17. 21:32
24/37 anonim válasza:
Akkor neked mi a jóképű? Talán a ronda? A jóképű az jóképű, tehát 10-est érdemel egy skálán, nem?
25/37 A kérdező kommentje:
Istenem ezek a sémák... A jóképű az nálam az, akinek a tekintetében van valami, megfog benne valami, és számomra vonzó a külseje, ehhez nem kell valakinek adonisznak lennie. Lásd. nem egyszer volt már olyan, hogy akit és jóképűnek tartottam, azt mások csúnyának, vagy semmilyennek, mert nem látták benne azt, amit én. Ennyi.
2012. jún. 17. 21:42
26/37 anonim válasza:
Ismered azt a szót, hogy általánosítás? Mert ez elég durván az. Persze az összes fiú, akik számodra jóképűek összefogtak és csak kihasználnak téged.. Ezt te sem gondolhatod komolyan.. Vagy esetleg az ő barátnőik vezettek félre, mivel egy szakítás után a legtöbben a másikban keresik a hibát. Talán először meg kéne ismerni azokat a bizonyos fiúkat.
27/37 anonim válasza:
Kérdező, most én megértetzelek, mivel pontosan ugyanígy vagyok a lányokkal. (mármint nekem sem a mainstream szépségideál jön be) de ez a vita szélmalomharc, szállj ki amíg nem késő. A kérdésedre a válasz a férfiak és nők nagy harcában örök rejtély marad...
...hatott volna, de ott van valahol az első 5 hozzászólás között. ;)
jó éjt
28/37 anonim válasza:
Ha volna egy csepp eszed akkor nem a dogos szepfiukra hajtanal, hanem a rendes es atlagos kinezetuekre.
29/37 anonim válasza:
Kerdezo en jol nezek ki, az a szoke herceg tipus, ha erdekellek. Nem hazudok. En nen hasznalom ki sisem a lanyokat. Ezt veheted keszpenznek. De en szeretem a lanyoj belso ertekeit. Neked azok rendben vannak?
30/37 anonim válasza:
Miért hajtotok a dögös pasikra? Keress egy átlagos, normális pasit, aki lehet szerényebb.. könnyebb megtartani és máris nem vagy bajba. Miért kell a menőnek tűnő pasikat keresni egyfolytában?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!