Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális, hogy azt érzem a randikon, mintha az iskolában feleltetne a tanár?
L/23 Szóval olyan érzésem van, mintha vallatna. Miért van ez? Mintha folyton minden egyes pillanatban meg kéne felelnem neki. Azt érzem, hogy akármit is teszek, sosem leszek elég jó neki, és úgy érzem, hogy így nincs is értelme erőltetni ezt a randizás dolgot.
Sokat csalódott már nőkben, és folyton azt érzem, hogy képtelen bennem megbízni. Van ennek így értelme?
Nektek mi a véleményetek erről?
Biztos önbizalomhiánya van..és ebből fakad a bizalmatlansága, féltékenysége...ha úgy érzed ezt tanácsként mondom, hogy az eleján valami nem ok! Nyilván nem ok, ha már ezt érzed, akkor ne folytasd vele a dolgot.!
25 l
"Biztos önbizalomhiánya van..és ebből fakad a bizalmatlansága, féltékenysége...ha úgy érzed ezt tanácsként mondom, hogy az eleján valami nem ok! Nyilván nem ok, ha már ezt érzed, akkor ne folytasd vele a dolgot.!"
...és ezzel megint csak adsz neki egy "kellemes" csalódást! Gratula! Ezért tartok én is ott ahol! Folyton csak elutasítanak, vagy még csak levegőnek sem néznek! Köszi csajok, igazán köszi! :(
Dehát érted én..hogy modjam..én személyszerint nem tudok kialakitani olyan emberrel kapcsolatot, aki valami oknál fogva, vagy külsőre vagy belsőre nem tetszik nekem, ezáltal én nem azt mondom hú de tökéletes lennék, lehet bennem van a hiba vagy túl türelmetlen vagyok, vagy nem tudom miért, de én nem tudok úgy tekinteni rá azután már hogy valami lehet kialakul ha zavar valamiért, mondom lehet bennem van a hiba..de szerintem még mindig jobb mintha hülyitenének, az utolsónak mondom aki köszönget :)
25l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!