Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lexus0010 kérdése:
Ez jó jel egy lánynál?
Figyelt kérdés
Haza kísértem azt a lányt aki tetszik nekem már nem elsőre, és tegnap mondtam neki hogy adja ide a kezét és megfogtam neki és kézen fogva mentünk az utcán, és ugye nem húzta el vagy engedte el a kezemet szóval engedte. Ez jó jel, vagy ez mit jelenthet? 14/F - 13/L2012. jún. 16. 19:23
1/10 anonim válasza:
valószínűleg meg akart erőszakolni. Tanács: azonnal fuss el ha ilyet tapasztalsz.
2/10 anonim válasza:
Én 14 évesen a Harry Pottert és a Gyűrűk urát olvastam, és nem azzal foglalkoztam, hogy kislányok bugyijába jussak.
F/23
4/10 LynyrdSkynyrd96 válasza:
3. nak gratulálni tudok attól mert valaki fantasy-t olvas az egyből szűz?A nagyobb érdeklődési kör emeli a színvonalat és kevesebb degenerált ember születik amúgy Jó jel de ennyi idősen ne ez legyen a legfontosabb
5/10 anonim válasza:
"adja ide a kezét és megfogtam neki..." Ez poénosan jött ki szerintem, de mindegy. :) Amúgy minden bizonnyal jó jel, ha kézenfogva sétáltatok, gondolom, valamilyen formában értésedre adta volna, ha ez neki nem tetszik.
6/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat....
2012. jún. 16. 19:43
7/10 A kérdező kommentje:
amúgy meg miért ne foglalkozzak evvel ha itt a nyár??
4-5 tanuló vagyok szóval nekem a lány nem fontosabb mint a tanulás csak hogy félre értés ne essék..
2012. jún. 16. 19:45
8/10 anonim válasza:
most miért írod le ide mindenki elé hogy mit csináltál velem? :D amúgy engem is nyugodtan megkérdezhettél volna! és igen jó jel! de ne legyél bizonytalan! máskorra már várok mást is! :)
9/10 anonim válasza:
Szerintem ez aranyos. :) Biztos tetszel neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!