Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek? Hagyjam vagy még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Hagyjam vagy még lehet lesz valami?

Figyelt kérdés

Van egy srác akivel több mint 1 hónapja ismerjük egymást :) A buszon találkoztunk legelőször, nagyon sokat randizunk és az elején nagyon jól elvoltunk egymással. Mondta hogy nem akarja elsietni a dolgokat, de járna velem.. így a csók is 12. talinkon történt meg először.. Azután megfogta a kezemet stb.. Másnap volt ilyen foci meccs szerűség ő is játszott meg én is.. azután is volt csók, meg fogta a kezemet. Következő héten voltak kisebb nézeteltéréseink.. Kezd elhidegülni tőlem úgy érzem.. A héten csak 2-szer találkoztunk.. de nem volt olyan mint régebben:/ Nem csókolt meg, nem ölelt meg..Keresni szokott engem, de a beszédstílusa is megváltozott.. Sokkal zárkózottabb lett, és úgy érzem még találkozni sem akar velem :O Lehet én gondolom rosszul, nem tudom.. Mit kéne tennem? Hagyjam? Segítsetek!!! Már elmondtam neki ami nyomja a szívemet..

én 18/L

ő 20/f

2012. jún. 16. 10:58
 1/4 anonim ***** válasza:
nagyon rendes srác lehet, és jó látni, hogy van, aki nem siet el semmit, viszont a dolog tényleg aggasztó kissé. kérdezz rá nála konkrétan, ezek után jogod van megtudni, mi a gond, lehet, hogy tudsz neki segíteni. nem feltétlen kettőtökkel van probléma, lehet valami a kapcsolatotokon kívüli ok.
2012. jún. 16. 11:00
 2/4 anonim ***** válasza:
És ő mit reagált arra, hogy elmondtad neki?
2012. jún. 16. 11:01
 3/4 A kérdező kommentje:

Ma írtam meg neki a dolgokat, de még nem reagált..

Szerintem valami más nyomja a szívét, az anyukájával is összeveszett többször a héten.. Az anyja elviszi csütörtökön a pszichológushoz, hátha neki kiönti a gondját. De mondta, hogy ne kongassak vészharangot!De tényleg nem tudom mi bántja.. És rossz, hogy nem tudok neki segíteni :/

Lehet időt kéne adnom neki? Míg átgondolja a dolgokat?

2012. jún. 16. 11:10
 4/4 anonim ***** válasza:
Hat persze,hogy hagyj meg idot neki!Fokent h nem volt konkret elutasitasban reszed.Ha az anyja pszihologushoz kell vigye,azt jelenti baja van.Tehat toled fuggetlen a dolog es az a dolgod,amennyiben akarod a sracot,hogy segits neki.A minimum,hogy idot adsz neki.
2012. jún. 16. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!