Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megvárjam még idősebb lesz? Vagy hagyjam?
Már 1x kiírtam egy olyan kérdést,h van egy 13 éves lány (kinéz 16-nak) én 16 éves vagyok.
Nemrég ismertem meg,és teljesen rám van állva,de én nem akarok vele járni,mert túl kicsi hozám.
Várjak vele ?
Én a korombeli lányokkal nagyon sokat szenvedtem és még szűz vagyok szal nem vok egy olyan akinem csak a szexre kell egy lány. Az igazit keresem.De rá nem úgy tekintek,mint barátnő.
Várjak vele még idősebbb lesz ?
Nem is tudom. A mai 13 évesekről tudod mit mondanak. Kapósak, aki még szűz, azon aggódik, hogy minél hamarabb elvessze. Én nem bíznék benne, pont az ilyen kényes dolgok miatt. Egyébként én ebben az életszakaszban soknak találom a közöttetek lévő különbséget. Nem annyira érettek még az általános iskolások. Aztán azzal dicsekedne az osztálytársainak, hogy "neki már középiskolás a pasija".
Viszont nem ismerem őt, nem tudhatom mennyire komoly, kedves, stb. Lehet boldogok is lennétek. Te tudod, mit akarsz. Ne mások véleményére adj, érezned kell, mire vágysz. Mivel pedig tudod mire vágysz, a kérdés értelmetlen.
Köszi a válaszokat,de erre alszok még..
Nem akarom azt sem,hogy kinézzenek,meg,hogy köcs_ög vagyok,mert ilyenre mozdultam rá,holott nem én kezdeményeztem (ez nyílvánvaló)és én meg nem vagyok akkora paraszt,hogy elutasítsam,mert lehet,hogy csak barátot keres,vagy csak ismerkedn.
De persze az is benne van,hogy csak az osztálytársainak akakr dicsekedni,mert ő 7-dikes én meg 11.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!