Most lesz az első, ott lent hagyjam vagy szedjem le?
Figyelt kérdés
vagyis borotváljam le?
olyan szerencsétlenül érzem magam hogy még ezt sem tudom,de mindenhol az áll hogy minden fiúnak más jön be.
na de honnan lehet tudni hogy kinek mi?
és hogy szedjem le,ha leszedem?
am nem 'az' lesz,hanem megbeszéltük hogy csinálunk 'dolgokat' de 'addig' nem megyünk el mert ahhoz még nem elég érett a kapcsolatunk.
de nem ez a lényeg.
hanem hogy mégis mit csináljak?:S
mert fogalmam sincs hogy az undorító-e ha otthagyom a szőrt.
És CSAK normális válaszokat légyszi.
16/L
2011. ápr. 10. 03:01
1/8 anonim válasza:
Szia! Ha lesz orál vagy 69, akkor sztem praktikusabb (és higiénikusabb is) ha leszeded a szőrt, bár tudom, nem könnyű ott lenn szőrteleníteni (saját tapasztalat:/) de sztem sokkal élvezetesebb lesz úgy mind2őtöknek;) de attól még megkérdezheted, hogy ő 'hogy' szereti, milyen legyen, de általánosságban sztem a pasik a szőrtelen p.ncit szeretik! Én amúgy borotvával szoktam leszedni, kicsit macerás és vigyázni kell, hogy ne vágd meg magad, de egy idő után belejössz! Ezen kívül lehet még gyantáztatni (de azt ajánlott szakemberre bízni),de az sokkal fájdalmasabb és drágább megoldás, igaz, utána később nő ki a szőröd és elméletileg egyre kevesebb és/vagy puhább lesz, de a borotva mégiscsak praktikusabb! Remélem tudtam segíteni;)
2011. ápr. 10. 03:08
2/8 anonim válasza:
Szerintem is szedd le, tényleg jobb lesz úgy. Most így eleinte borotvával csináld, és talán az alkalom előtt egy vagy két nappal mert lehet h bepirosodik csúnyán. Sajnos van aki így jár.
Ha a barátod pedig szőrösen szereti akkor majd úgyis mondja. Sokkal kellemetlenebb ha arra kérne meg, hogy borotváld.
2011. ápr. 10. 04:05
3/8 anonim válasza:
Szerintem is borotváld le, de ne egészen. Hagyj ottegycsinos kis csíkocskát. úgy az egész olyan, mintah le is lenne, meg nem is. Arany középút.
2011. ápr. 10. 04:38
4/8 anonim válasza:
szerintem ha eddig sosem borotváltad, akkor ne az első előtt kezdd el, mert lehet, hogy szúrni és viszketni fog, és begyulladnak a szőrtüszők, az pedig kellemetlen.
Inkább az első után kérdezd majd meg, hogy akarja-e, hogy leszedd, aztán majd aszerint.
2011. ápr. 10. 06:40
5/8 anonim válasza:
Mi lenne, ha attól kérdeznéd ezt meg, aki nálunk sokkal jobban érintett?
2011. ápr. 10. 09:17
6/8 anonim válasza:
Ne csinálj ebből akkora ügyet, ahogy neked kényelmes, bőven elég ha csak megigazítod, hogy ne dzsungel legyen, ha életedbe nem voltál teljesen szőr nélküli és soha nem akartál azt, akkor felesleges.
2011. ápr. 10. 11:03
7/8 anonim válasza:
Borotváld le teljesen csupaszra!!! Eddig nem borotváltad??? Miért?!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!