Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szedjem végig az első hónapot? Bőv. Lent
szóval kb 2 hete kezdtem el szedni a lyndinette 20at. de:
1. hét: beteg voltam és napi 2*625 mg curam antibiotikumot szedtem
2. hét: ballagok szal szerenád volt és hétfőn ittam 1 pohár vbk és pénteken ballagtam akkor meg 1 egész kortynyi whiskey-kólát (nem iszok de meg kellett kóstolnom hamár megvették anyumék xD)
szóval szerintetek lehet már a hétvégén (mármint jövő hétvégén) óvszer nélkül vagy fő a biztonság szedjem végig az egész havit?
mondjuk érettségik után elfutok nődokihoz is fő a biztonság ha itt azt tanácsoljátok h tőle kérdezzem :D
előre is köszike ^^
Az alkhool nincs hatással a fogamzásgátlóra..
És mindenképp szedd végig, akkor minek kezdted el szedni ha nem is akarod végig szedni?:S ez nem játék..
Az antibiotikum viazont már csökkentheti, úgyhogy várd még meg ezt a hónapot gumival
remélem a továbbiakban normális válaszokat kapok és nem ilyen taplók fognak írni :)
bár már nem aktuális mert közben felhívtam nőgyógyászom és mondta h szerinte az a biztos ha végig szedem mielőtt óvszer nélkül csináljuk szóval már megvan a válasz :)
Amúgy igen, félrefogalmaztad:) mert elpbb írtad h végigszeded, nem így értetted, de a kédésbe pont azt kérdezted h szedd e végig, és hát végigszedni mindeképp kell xD
am én is ezt szedem 3 éve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!