Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik nekem egy fiú edzésen! Szerintem én is tetszem neki. Hogy tudassam vele ezt? Hogy "szerezzem" meg?
Figyelt kérdés
Nagyon kedves, mindig mosolyog rám edzésen, de az a baj, hogy van egy ikertestvére és nem tom h kire mosolyogjak... :))) vicces szitu. na a lényeg, h nagyon tetszik... Mit tegyek? (14L) (a fiú is kb annyi)2012. jún. 15. 22:35
21/21 anonim 

válasza:

Ritka az olyan 14 éves fiú, aki tudna csajozni :D Ha összejön egy pár ilyen korban akkor hatalmas szerencséjük volt. Hidd el, ha 1-2 évig szívod magadba az észt, akkor könnyebben fog menni a pasizás
Na de ez nem számít, te most akarsz pasizni. szóval.. jól mondják, hogy kezdj el beszélgetni vele, ezt bárhol bármikor lehet. Ha nem vagy nagyon csúnya, akkor teljesen biztos, hogy a pasi örülni fog a társaságodnak. Olyan nem létezik, hogy elküldjön :D Az egyáltalán nem ciki, ha elhívod valahová, sőt, ez azt mutatja, hogy belevaló csaj vagy aki képes cselekedni is nem csak várni a csodára. Inkább a pasinak ciki, hogy nem neki jutott hamarabb eszébe :D Nem kell semmi különösebb elcsábítást csinálnod, a pasik szívesen összejönnének veled :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!