Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik nekem egy fiú edzésen! Szerintem én is tetszem neki. Hogy tudassam vele ezt? Hogy "szerezzem" meg?
Figyelt kérdés
Nagyon kedves, mindig mosolyog rám edzésen, de az a baj, hogy van egy ikertestvére és nem tom h kire mosolyogjak... :))) vicces szitu. na a lényeg, h nagyon tetszik... Mit tegyek? (14L) (a fiú is kb annyi)2012. jún. 15. 22:35
1/21 anonim válasza:
Hát ha vhogy kitaláltad h melyik az, akk menj oda hozzá, mert telepatikusan még egy embernek sem sikerült összejönnie egy másikkal ;)
19L
2/21 A kérdező kommentje:
de félek... és ha mégsem tetszek neki, csupán csak kedves velem??? leégetném magam... de nagyon tetszik! hatékony módszer kéne :)
2012. jún. 15. 22:38
3/21 anonim válasza:
edzés után odamész hozzá és elkezdesz vele beszélgetni és megkérded nincsen kedve valami közös programot csinálni onnan már simább ügy. Elmentek jól érzitek magatokat és látni fogod kellesz-e neki.
4/21 A kérdező kommentje:
hát... de az olyan ciki... én hivjam talira???
2012. jún. 15. 22:40
5/21 anonim válasza:
nem a 1800 években vagyunk már nem ciki ha lány kezdeményez...
6/21 anonim válasza:
Akkor használd ki, hogy modern világban élünk, beszélj vele, kérdezd meg, hogy felveheted-e mondjuk Facebook-ra, ahol többet tudtok csevegni és megvan az esélye neki is, h elhívjon valahová, ha akar valamit...
19L
7/21 A kérdező kommentje:
oké.... és ha nemet mondd? hogy érjem el, hogy ne mondjon nemet? hogy csábitsam el?
2012. jún. 15. 22:43
8/21 anonim válasza:
akkor ne rohand le először csak beszélgess vele edzés alatt után (kezdj el vele beszélgetni facebookon vagy bárhol) onnan könnyebb lesz. Lehet a végén ő hív el:)
9/21 A kérdező kommentje:
oké, mindenképp megkérdezem! és ha azt mondja, hogy menjek a f*szba a hülyeségemmel?
2012. jún. 15. 22:46
10/21 anonim válasza:
akkor ő egy tirpák és meg sem érdemli, hogy szóba állj vele...de mit veszíthetsz? :)
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!