Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik nekem egy fiú edzésen! Szerintem én is tetszem neki. Hogy tudassam vele ezt? Hogy "szerezzem" meg?
Figyelt kérdés
Nagyon kedves, mindig mosolyog rám edzésen, de az a baj, hogy van egy ikertestvére és nem tom h kire mosolyogjak... :))) vicces szitu. na a lényeg, h nagyon tetszik... Mit tegyek? (14L) (a fiú is kb annyi)2012. jún. 15. 22:35
11/21 anonim válasza:
miért mondana ilyent?? ha pedig ilyent mondana akkor már felesleges vele foglalkozni még mosolyogni is rá...
12/21 anonim válasza:
Ha bunkó, akkor még mindig ott az ikertesója, hátha ő nem az! :DDDDD
13/21 A kérdező kommentje:
jó oké.... de még kérek válaszokat! az eddigieket köszi :)
2012. jún. 15. 22:51
14/21 anonim válasza:
Valószínűtlen, hogy ezt mondja, az emberek nem ilyen bunkók, ezek csak a te félelmeid :)
Nyugi, szeretnek beszélgetni az emberek, ha jókedvűen mész oda nem fog máshogy reagálni.Most legalább tudod mit éreznek a fiúk:P
15/21 A kérdező kommentje:
köszi :)
2012. jún. 15. 22:57
16/21 anonim válasza:
Amúgy meg nem úgy kell beszélgetni vele egyből, hogy szia tetszel, csak simán mint egy másik lánnyal, avgy akárkivel, aztán majd alakul ahogy heteken át beszélgettek, így szokott ez menni.
17/21 A kérdező kommentje:
jó, oké.... utsó kérdés :) edző ruhába menjek oda, vagy mikor megjövök, utcaiba? és mikor menjek oda hozzá?
2012. jún. 15. 23:02
18/21 anonim válasza:
az teljesen mindegy, nem befolyásol semmit milyen ruhában, az hogy mikor azt meg a helyzet adja, ahogy neked kényelmesebb, remélem sikerül, az a fontos, hogy győzd le a félelmeidet, igen, lehet, hogy nem jössz majd be neki vagy valami, de utána jól fogod érezni magad, mert nem fogsz arra gondolni, hogy mi lett volna ha... és még nem is vesztesz semmit, kit érdekel más mit gondol, főleg ha egy ismeretlen
19/21 anonim válasza:
sztem előbb a beszélőviszonyt kéne kialakítani. semmi nem történik még ha néha szólsz hozzá egy-egy szót, csak úgy, ő meg folytathatja a beszélgetést. és idővel kezdeményezhet is pl. talit.
20/21 anonim válasza:
Ha meg elküld akk kapja be üzenem neki :) 14/F de nem lesz ott semmi, ja és írd meg pls h mi lett a végkifejlet :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!