Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van jogom beleszólni vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van jogom beleszólni vagy felháborodni?

Figyelt kérdés
van egy srác aki nekem nagyon bejön és én is neki,és megbeszéltük hogy lejönn és akkor elkezdünk járni na de az egyik barátnömet megkértem hogy vegye fel msn-re a srácot és faggasa hogy van e barátnöje stb...és a csávó azt válaszolta nincs neki de van egy lány aki nagyon bejön neki és elmonta hol lakik ez a lány stb. és az a lány én vagyok.na de a barinöm küldött magáról képet és mondta neki a srác hogy összejönne vele de vagyok a képbe én.és monta a srác hogy elöször talizik velem és ha nem jövök be neki élöbe akkor megy hozzá(mármint a barátnömhöz).
2009. júl. 4. 19:23
 1/8 anonim ***** válasza:

Mekkora gusztustalan dög.

Hát hogy a rinyába ne lenne jogod?

Ejtsd, méghozzá fájdalmasan, a bnőd felültetheti és te is.

2009. júl. 4. 19:26
 2/8 A kérdező kommentje:
de még nem JÁRUNK.csak ISMERKEDÜNK.
2009. júl. 4. 19:28
 3/8 anonim ***** válasza:
Én nem járnék vele,megbízhatatlannak tűnik.
2009. júl. 4. 19:31
 4/8 A kérdező kommentje:
de bevallotta a csajnak hogy nagyon ugy tünik hogy velem fog járni.
2009. júl. 4. 19:33
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
nem értem min is háborodsz fel? Megbeszéltetek egy randit, a srác korrekt módon elmondta barátnődnek, hogy ez van. Ha rögtön rányomult volna az szemét dolog, de nem tette. Viszont, ha nem jön össze a dolog akkor az emberek általában továbblépnek. Bocs, de irreális elvárás, hogy majd utánad áthítozik egész életén át, és nem randizik többet utánad. Ha meg nem tetszik az igazság, akkor minek kérdezed(kérdezteted) meg?!
2009. júl. 4. 19:41
 6/8 anonim ***** válasza:
én a 19:41essel értek egyett
2009. júl. 4. 19:49
 7/8 A kérdező kommentje:
igen igen a igazad van utolsó elötti
2009. júl. 4. 19:55
 8/8 anonim ***** válasza:

Szia.

Az egy jó pont, hogy megemlített téged is, tehát elvileg meg akar ismerni.

De!!!!

Az már gázosabb, hogy nem biztos a dolgában.

Ismét de!!!!

Ha jól sejtem akkor ti még személyesen nem találkoztatok.

Ez esetben nem várhatod el, hogy csak veled ismerkedjen, mert még téged sem ismer. :D

A ti "kapcsolatotok" még ezer dolgon elcsúszhat.

Ha letagadott volna téged az sokkal rosszabb lenne.

Szerintem ne említsd meg neki a dologot.

Ez még jól is jöhet, mert olyan dologgal rendelkezel amivel szinte soha senki.

A forrástól kaphatsz megerősítést, hogy bejössz-e a fickónak a találkozás után.

Ez tökéletes neked.

Ha találkoztok és utána lekoptatja a barátnődet akkor nyert ügyed van.

Ha a tali után tovább fűzi a barátnődet és találkozni akar vele akkor nem jöttél be neki.

Hozzd ki a dologból a legjobbat.

Találkozz vele, majd a barátnőd folytassa vele az ismerkedést és várd az eredményt.

De azt azért jól gondoljátok át, hogy a fickónak nem eshetett-e le, hogy ti ismeritek egymást, mert ha eléggé fifkás akkor csőbe húzhatja valamelyikőtöket.

Bár ezt nem hiszem, mert ez már túl kacifántos. :)

Sok sikert.

2009. júl. 5. 03:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!