Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ti hol találtatok párt magatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hol találtatok párt magatoknak? Hova menjek ismerkedni?

Figyelt kérdés
2012. jún. 14. 20:53
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

lány vagyok, 21 éves

eddig bulikban ismerkedtem,meg barátok által,de egyik sem volt túl komoly, hosszú távú kapcsolat.

2012. jún. 14. 21:19
 12/19 anonim ***** válasza:
hol laksz? :)
2012. jún. 14. 21:33
 13/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2012. jún. 14. 22:44
 14/19 anonim ***** válasza:
hát szerintem azt nem keresni kell mintha eltűnt volna.úgyis jön ha kell :)
2012. jún. 16. 21:12
 15/19 anonim válasza:
Interneten: Randivonal. Az elég normális, én is ott találtam párt, a fiam is, a párom fia is, barátnőm is...
2012. jún. 17. 19:55
 16/19 anonim ***** válasza:

Hobbi által. A vőlegényem egy túraszervezet által szervezett, hagyományőrző jellegű táborban ismertem meg. De összejöhetett volna kapcsolat olyan fiúval (ha akarom), akit uszodában, túrán, kutyaiskolában, küzdősport-edzésen, falunapon, lovasnapon, rockkoncerten, kutyakiállításon, íjászaton, OKJ-s tanfolyamon ismertem meg.

Ismerkedésre jó hely még például egy társastánc, néptánc tanfolyam, kézművesség. Vagy gyakorlatilag bármilyen hobbi, amiben egyre jobbra képzed magad. Kerékpározás, futás, sportlövészet, vívás, bármi.

2012. jún. 18. 12:46
 17/19 anonim ***** válasza:
ez egy jó kérdés! igazából bárhol lehet,csak szerencse kell hozzá! azért részletezném..sokan azt mondják bulikban nem lehet,mert legtöbben csak játszadoznak,stb. ez így van! az utcán? hát ehhez sok sikert..strandon,sportolás közben? talán! a legrosszabb a netes keresés! ott mindenki úgy akar párt választani magának,mintha valaki egy autókatalógusból választana, számára a legjobbat! ott a Férfiak 80-90%-a csak baszni akar,a szép nők válogatnak a menő srácok közül,ki tud jobb dumával nagyobbat lódítani magáról.az ostoba nő meg felül erre,aztán csodálkozik hogy rászedték megint...aki meg normálisak és kedvesek, azoknak meg a 90%-a külsőleg genetikai selejt! a legideálisabb és nem mesterkélt dolog,és természetes ismerkedés a baráti kör,házibulik!
2012. jún. 18. 23:53
 18/19 anonim válasza:

Ha szeretsz sok zenét hallgatni, akkor próbáld ki ezt: [link]

Hasonló zenei ízlés alapján tudsz embereket keresni, facebook profillal is működik. Nem magyar oldal, úgyhogy itthon még kevesen ismerik, de érdemes kipróbálni.

2012. júl. 26. 20:29
 19/19 anonim ***** válasza:

" a legrosszabb a netes keresés!"

Nem rossz az se, mi pl. chaten ismerkedtünk meg és sok éve együtt vagyunk.

2015. jún. 15. 12:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!