Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hol találtatok párt magatoknak? Hova menjek ismerkedni?
lány vagyok, 21 éves
eddig bulikban ismerkedtem,meg barátok által,de egyik sem volt túl komoly, hosszú távú kapcsolat.
Hobbi által. A vőlegényem egy túraszervezet által szervezett, hagyományőrző jellegű táborban ismertem meg. De összejöhetett volna kapcsolat olyan fiúval (ha akarom), akit uszodában, túrán, kutyaiskolában, küzdősport-edzésen, falunapon, lovasnapon, rockkoncerten, kutyakiállításon, íjászaton, OKJ-s tanfolyamon ismertem meg.
Ismerkedésre jó hely még például egy társastánc, néptánc tanfolyam, kézművesség. Vagy gyakorlatilag bármilyen hobbi, amiben egyre jobbra képzed magad. Kerékpározás, futás, sportlövészet, vívás, bármi.
Ha szeretsz sok zenét hallgatni, akkor próbáld ki ezt: [link]
Hasonló zenei ízlés alapján tudsz embereket keresni, facebook profillal is működik. Nem magyar oldal, úgyhogy itthon még kevesen ismerik, de érdemes kipróbálni.
" a legrosszabb a netes keresés!"
Nem rossz az se, mi pl. chaten ismerkedtünk meg és sok éve együtt vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!